ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…

 

Καταγγέλλουμε τις επιθέσεις που έγιναν σε παιδιά μεταναστών στις παρελάσεις

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ανεκτικότητα στις συμπεριφορές που υπήρξαν κατά των παιδιών μεταναστών στις παρελάσεις που έγιναν για την εθνική γιορτή. Είναι λυπηρό αλλά και ανησυχητικό το γεγονός πως συνεχίζονται ακόμη τα εμπόδια στο να παρελάσουν ή να κρατήσουν στην σημαία στην παρέλαση, παιδιά μεταναστών που για χρόνια σπουδάζουν στα κρατικά σχολεία.

Τελευταία περιστατικά επιθέσεων σε παιδιά από οικογένειες μεταναστών συνέβησαν στην Σαντορίνη καις την περιοχή Δάφνη της Αθήνας. Οι αντιδράσεις ρατσιστικών ομάδων με πρώτη  την Χρυσή Αυγή, που εμποδίζουν το κράτημα της σημαίας στις παρελάσεις, συνεχίζουν να προκαλούν μεγάλες πληγές στον κόσμο των παιδιών των μεταναστών.

Ως κόμμα DEB καταγγέλλουμε το ότι λόγω αυτών των φανατικών και ρατσιστικών κύκλων που κινούνται με την εμμονή πως τα παιδιά εκείνα ¨δεν είναι Έλληνες¨ , εμφανίστηκαν και φέτος παρόμοια περιστατικά στην γιορτή του ΟΧΙ της 28/10.

Οι οικογένειες προσφύγων και μεταναστών που διαφεύγουν από τον πόλεμο και το χάος από διάφορες περιοχές του κόσμου, είναι μια πραγματικότητα τόσο για την Ευρώπη και τον κόσμο όλο, όσο και για την Ελλάδα. Αποτελεί πρωτεύουσα προσδοκία μας να τερματισθεί ο ρατσισμός και η ξενοφοβία που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες και τα παιδιά τους όπως και η ¨ρητορική μίσους¨ που στοχοποιεί διαφορετικά τμήματα της κοινωνίας.

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5426

31/10/2017

Σχ: Οι απόλυτα υπάκουοι στην πολιτική γραμμή του αρχιφασίστα Ερντογάν, αυτοί που υποδέχονται με χαρά οποιονδήποτε φασίστα (Μπαχτσελί, Ντεστιτζί κ.α.) που έρχεται από την Τουρκία, έρχονται τώρα να δώσουν και μαθήματα ανεκτικότητας και ρατσισμού…