ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨

 

 

Ο πρόεδρος της GTGΒ Nετζάτ Αχμέτ επισκέφτηκε τον BTTDD

O πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας (BTTDD) Νετσμεττίν Χουσείν υποδέχθηκε στα κεντρικά γραφεία τον πρόεδρο-Νετζάτ Αχμέτ της GTGB μαζί με μέλη της διοικησης και επιτροπής που ηταν μαζί τους.

Στην επιτροπή των 16 ατόμων που ήρθαν στον συλλογο μας μετείχαν ο Γενικός Αντιπρόεδρος του BTTDD Μπεσίμ Ισμαήλμπασά, η Γενικός Αντιπροεδρος  Μοουρτζού Αχμέτ, ο Γενικός Αντιπρόεδρος Γκιοκχάν Ερντιντζόγλου, Ταμίας Αντνάν Απτί, ο πρόεδρος του παραρτήματος του Ζεϊτίνμπουρνου Φατίχ Χατζιμπεντέλ και το μέλος της κεντρικής διοικησης του BTTDD-Σεζέρ Μουσταφά. Μαζί με την επιτροπη από την Δυτική Θράκη ήταν και ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Ιμρπάημ Μπαλταλί.

…………………..

Ο πρόεδρος του BTTDD Νετσμεττιν Χουσείν είπε: ¨……¨Δείτε πριν από μερικές εβδομάδες στο θέμα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, κυβέρνηση και αντιπολίτευση συναντήθηκαν. Ψήφισαν νόμο για να μην κρεμαστεί η πινακίδα μας και ανακήρυξαν την κοινότητα μας επιβλαβή.  Οι βουλευτές μας ακολούθησαν ξεκάθαρη στάση και ανέφεραν πως οι προσεγγίσεις ενάντια στην κοινότητα μας δεν θα μπορέσουν να αποβούν πετυχημένες. Αριθμητικά οι βουλευτές μας είναι που κρατάνε την κυβέρνηση. Σε περιπτώσεις που χρειάζεται πρέπει να ακολουθήσουν πιο σκληρή στάση.¨

…………………….

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=8514

14/11/2017