ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ BTTDD ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Ο Γενικός Πρόεδρος εκπροσώπησε την κοινότητα Δυτικής Θράκης στην δεξίωση για την 29/10

Ο Γενικός Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσείν, παραβρέθηκε στην δεξίωση Δημοκρατίας που παρέθεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εγκαταστάσεις της προεδρίας.

Στην δεξίωση που έγινε με συμμετοχή περίπου 2 χιλιάδων ατόμων στις 18:00 της 29/10, o Γενικός Πρόεδρος Νετσμεττίν Χουσείν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον  πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. O Γενικός Πρόεδρος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την επίλυση των προβλημάτων που είχαν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης στην μητέρα πατρίδα-Τουρκία επί 50 χρόνια και ανέφερε πως ¨Είμαστε ευγώμονες στην Τουρκική Δημοκρατία¨.

Ο Γενικός Πρόεδρος συζήτησε επίσης και μετέφερε τα χαιρετίσματα της κοινότητας Δυτικής Θράκης στον πρωθυπουργο Μπιναλί Γιλντιρίμ, στον αντιπρόεδρο και συντοπίτη μας Χακάν τσαβούσογλου, στον πρόεδρο του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στον πρόεδρο του BBΡ Μουσταφά Ντεστιτζί, στους πρώην πρωθυπουργούς Τανσού Τσιλλέρ και Γιλντιρίμ Ακμπουλούτ, στους πρώην προέδρους της βουλής Μπουλέντ Αρίντς και Κιοξάλ Τοπτάν, στον πρώην υπουργό Χασάν Τζελάλ Γκιουζέλ και στους συντοπίτες μας Χαλίτ Ερέν-διευθυντή του IRCICA και Ιμπραήμ Ερέν-Γενικό Διευθυντή του TRT.

 

http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/genel-baskan-29-ekim-resepsiyonunda-bati-trakya-camiasini-temsil-etti.html

30/10/2017