Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ 66ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΚΑΤΣΙΚΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ανώμαλος πιάστηκε επ΄αυτοφώρω να βιάζει την κατσίκα

Στο Ντένιζλι ο 66 ετών Α.Ν. πιάστηκε επ΄αυτοφώρω να βιάζει σε αχυρώνα την κατσίκα του Νασίπ Σεφά Αλντάλ. Μάλιστα αργότερα έστειλε μήνυμα ώστε με 700 λίρες να αγοράσει την κατσίκα και να κλείσει το θέμα.

Ο 66 ετών Α.Ν.-κάτοικος της συνοικίας Κουτλούμπει της επαρχίας Μπέκιλι, συνελήφθη την στιγμή που βίαζε μια κατσίκα. Ο ιδιοκτήτης της κατσίκας υπέβαλλε μήνυση εναντίον του στην στρατοχωροφυλακή.

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΧΥΡΩΝΑ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ

Την περασμένη Τρίτη ο κάτοικος της συνοικίας Κουτλούμπει Νασί Σεφά Αλντάλ, γύρω στις 22:00 μετά από το φαγητό θέλει να ελέγξει τον αχυρώνα που βρίσκεται κάτω από το σπίτι του. Ο Αλντάλ μπήκε μέσα και μόλις άνοιξε το φώς είδε τον συνταξιούχο εργάτη Α.Ν. να βιάζει την κατσίκα του.  Ο Α.Ν έβαλε γρήγορα το παντελόνι του και έφυγε γρήγορα. Ο Αλντάλ μετέβη στην στρατοχωροφυλακή του Μπέκιλι και υπέβαλλε μήνυση εναντίον του. Μετά από αυτό άρχισε η σχετική έρευνα.

………………

Ο Αλντάλ ανέφερε πως το άτομο που βίασε την κατσίκα θέλησε μετά να την αγοράσει και είπε: ¨Αυτός που τον έπιασαν να βιάζει την κατσίκα, διάμεσου συγγενών του θέλησε να αγοράσει με 700 λίρες την κατσίκα και να κλείσει έτσι το θέμα, αλλά εγώ δεν το δέχτηκα. Τον έχω μηνύσει και ζητώ να τιμωρηθεί¨

https://www.sondakika.com/haber/haber-keciye-tecavuz-iddiasi-10079854/

29/7/2017

Σχ: Στην πρώτη φωτογραφία είναι η νύφη και στην δεύτερη ο γαμπρός !!