ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΙ) ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

 

 

Μετά από την Αυστρία και η Γερμανία άρχισε να ψάχνει τους Τούρκους ταξιδιώτες με σκυλιά

Μετά από την έρευνα με σκυλιά στην Αυστρία, των ταξιδιωτών Τούρκων που ταξίδευαν με την ΤΗΥ, την ίδια σκανδαλώδη πρακτική άρχισαν και οι Γερμανοί στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Μια παρόμοια με την απαίσια πρακτική που εφαρμόστηκε στους Τούρκους ταξιδιώτες που ταξίδευαν στο αεροδρόμιο της Βιέννης, έγινε και στο αεροδρόμιο του Μονάχου της Γερμανίας.

ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ

Η γερμανική αστυνομία στο αεροδρόμιο του  Μονάχου άρχισε να ψάχνει τους Τούρκους ταξιδιώτες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Η αστυνομία δεν έκανε καμία σχετική ανακοίνωση, ενώ αυτή η σκανδαλώδης πρακτική που κατέστη παρενόχληση, καταγράφηκε από την κάμερα κινητού τηλεφώνου ενός πολίτη.

Η αυστριακή αστυνομία άρχισε να ψάχνει ενδελεχώς με αστυνομικά σκυλιά τους Τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν με τις ΤΗΥ. Η Τουρκία απέναντι σε αυτή την θρασεία τακτική αρχικά προειδοποίησε και μετά έκανε και αυτή τα ίδια ως αντίποινα.

Από το Σαββατοκύριακο και μετά οι Αυστριακοί πολίτες στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, άρχισαν να ερευνώνται με σκυλιά. Η Τουρκία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το πώς θα ανταποδώσει στην Γερμανία.

https://www.sondakika.com/haber/haber-avusturya-dan-sonra-almanya-da-da-turk-yolcular-10167760/

24/10/2017