ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

………………..

ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ

Η κυβέρνηση του Μπαρζανί που έφυγε από Κερκούκ, Μοσούλη και Σιντζάρ δίχως να ρίξει μια σφαίρα, υποστήριξε σήμερα πως πίσω από την ήττα της βρίσκεται ο παράγοντας Τουρκία. Ο εκπρόσωπος του Ιρακινού Κουρδιστάν Αχμέντ Πίρε δήλωσε: ¨Στην επιχείρηση Κερκούκ, εξ ονόματος της Τουρκίας περιλαμβάνεται και ο Χακάν Φιντάν, έστω και να δεν μετείχε ο ίδιος προσωπικά, συμμετείχε άτομο που εκείνος είχε καθορίσει.

Η ΜΙΤ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Β.ΙΡΑΚ

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ) για να εμποδίσει τις προερχόμενες από το Β.Ιράκ τρομοκρατικές απειλές και για να εξουδετερώσει κορυφαία ονόματα του ΠΚΚ, τον τελευταίο καιρό έκανε σημαντικές επιχειρήσεις στο Β.Ιράκ.

Η ΜΙΤ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Μετά από την ένταξη της ΜΙΤ στην προεδρία της Δημοκρατίας, η οργάνωση αυτή έκανε σημαντικές επιχειρήσεις ιδιαίτερα στο εξωτερικό. Τον μήνα που πέρασε στελέχη της ΜΙΤ σε μια επιχείρηση που θύμιζε ταινία, συνέλαβαν στην Συρία 4 βομβιστές τρομοκράτες και τους μετέφεραν στην Τουρκία.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/kerkukte-bozguna-ugrayan-barzaniden-tuhaf-mit-iddiasi-386849.html

19/10/2017

Σχ: Όταν εγκαταλείπεις μια περιοχή 30.000 τ.χ. χωρίς να ρίξεις ούτε μια σφαίρα, ε μάλλον δεν μπορείς να ρίχνεις το φταίξιμο στην ΜΙΤ.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την σοβαρή δράση της ΜΙΤ, για την οποία μάλιστα καυχιέται και το άρθρο.