ΦΕΥΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ¨ΛΥΚΟΣ¨, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ώρα που ο πρόξενος Ακιντζί ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Δυτική Θράκη, έρχεται ο πρόξενος Ομέρογλου

Αλλαγή φρουράς στο προξενείο Κομοτηνής. Την ώρα που ο πρόξενος Ακιντζί ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Δυτική Θράκη, έρχεται ο πρόξενος Ομέρογλου. Στην θέση του Αλή Ριζά Ακιντζί του οποίου η θητεία λήγει , έρχεται ο έμπειρος σε θέματα Μέσης Ανατολής, Βαλκανίων και Ευρώπης διπλωμάτης του υπουργείου Εξωτερικών Μουράτ Ομέρογλου.

Ο Ακιντζί υπήρξε ένας σοβαρός διπλωμάτης ο οποίος άσκησε τα καθήκοντα του κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ στην διάρκεια της θητείας του στο προξενείο στην Κομοτηνή, άσκησε εργασίες στα πλαίσια των νόμων και των διεθνών συμβάσεων. Ο πρόξενος Αλή Ριζα Ακιντζί έστησε καλές σχέσεις με τους ομογενείς που ζουν στην δυτική Θράκη, ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσκλήσεις, στάθηκε δίπλα τους και πέτυχε σημαντικά πράγματα, τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Δυτική Θράκη.

Τελευταία με αφορμή τον εορτασμό της 29/10, θα συναντηθεί με τους ομογενείς στην δεξίωση που θα παραθέσει και εκεί θα κάνει και την αποχαιρετιστήρια ομιλία του .

 

Πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου

Ο πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου εισήλθε στο ΥΠΕΞ το 1998. Μέρη όπου υπηρέτησε : Μπισκέκ του Κιργιζιστάν, Νέα Υόρκη-ΗΠΑ, στην πρεσβεία στο Βερολίνο-Γερμανία, στην πρεσβεία στην Ινδία. Ακολούθως υπηρέτησε στις Διευθύνεις Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής του υπουργείου  και τελευταία εργαζόταν στην Διεύθυνση Ναυτιλίας του υπουργείου Εξωτερικών.

Kαλό δρόμο εκπρόσωπε της μητέρας-πατρίδας

Στον κύριο πρόξενο Αλή Ριζά Ακιντζί που κατά την διάρκεια της θητείας του φέρθηκε στα πλαίσια των νόμων και των διεθνών συμβάσεων και εκπροσώπησε την Τουρκική Δημοκρατία και το υπουργείο του όπως ακριβώς έπρεπε, εμείς ως οικογένεια Μπιρλίκ τον συγχαίρουμε, και του ευχόμαστε καλό δρόμο και συνέχιση των επιτυχιών και στα περαιτέρω καθήκοντα του.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13401-bakonsolos-akinci-bati-trakyaya-veda-etmeye-hazirlanirken-yerne-bakonsolos-oemerolu-gelyor.html
27/10/2017

Σχ: Κόντεψα να δακρύσω από την συγκίνηση ! 

Τέτοιος καλός πρόξενος !

Γιατί μας το κάνουν αυτό;

Άλλωστε για να τα γράφει αυτά η Μπιρλίκ, κάτι θα ξέρει….