ΦΙΛΟΖΩΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΝΑ…ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

 

Μητέρα που προκάλεσε ατύχημα, άφησε το μωρό της και πήγε στο νοσοκομείο το σκυλί της !

Απίστευτη η ανευθυνότητα μητέρας η οποία προκάλεσε ατύχημα την ώρα που πάρκαρε.  Η ανεύθυνη μητέρα άφησε το μωρό της που είχε πέσει μπρούμυτα κάτω, πήρε το σκυλί της και το πήγε στο νοσοκομείο. Το μωράκι μπήκε σε κώμα λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Στο περιστατικό που συνέβη στη  Ταϊβάν, γυναίκα ονόματι Λιν, την ώρα που μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μαζί με την φίλη της, τον σκύλο και το μωρό της, προκάλεσε ατύχημα χτυπώντας σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Μετά από το ατύχημα η μητέρα βγάζει το μωράκι που βρίσκεται μέσα στο κρεβατάκι του και φορά μόνο πάνες και εκείνη την στιγμή το μωρό πέφτει με τα μούτρα προς τα κάτω.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η μητέρα τότε άφησε το παιδί της στην φίλη της, πήρε γρήγορα το σκυλί και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Αργότερα έφτασαν στο σημείο διασώστες που μετέφεραν στο νοσοκομείο την φίλη της και το μωρό. Η κατάσταση του μωρού αναφέρεται πως είναι κρίσιμη.

………………..

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=8242

9/10/2017

Σχ: Με την λογική πάντως των φιλόσκυλων καλά έκανε, αφού την ίδια αξία έχει (σύμφωνα με αυτούς) η ζωή του ανθρώπου και του σκύλου!