ΠΕΡΙ ¨ ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ¨

 

Οργάνωση που ακούγεται για πρώτη φορά στοχοποιησε την διοίκηση της ΤΕΞ

Οργάνωση της οποίας το όνομα ακούγεται για πρώτη φορά στοχοποίησε ανοιχτά τους διοικούντες της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης.

Ομάδα που αυτοαποκαλείται ¨Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης¨, στις 2/10  με ανακοίνωση της στον χώρο του διαδικτύου, στοχοποίησε διοικούντες της ΤΕΞ δημοσιεύοντας τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους.

Την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε κάποιες ιστοσελίδες και στο facebook υπογράφει η πρωτάκουστη οργάνωση ¨Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης¨. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, τα μέλη του διοικητικού και ελεγκτικού συμβουλίου και τον Ρασίμ Χιντ που προήδρευσε στην τελευταία συνέλευση.

Η εν λόγω οργάνωση κάνει μάλιστα έκκληση στην οργάνωση ¨Φρουροί της Θράκης¨ η οποία ανέλαβε την ευθύνη για το κλέψιμο από τα κεντρικά γραφεία του DEB του αυτοκινήτου με το οποίο είχε τρακάρει ο Αχμέτ Σαδίκ, όπως και για το περιστατικό με την απαγωγή του Χουσείν Τζιχάν-βοηθού του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Στην ανακοίνωση ζητείται από την οργάνωση ¨Φρουροί της Θράκης¨ να κινητοποιηθούνε και ζητείται επίσης να ¨στοχοποιηθούν¨ οι διοικούντες της ΤΕΞ.

………………..

Με ανακοίνωση του στα σόσιαλ μίντια ο εκπρόσωπος Ελλάδας του Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι Παναγιώτης Δημητράς, δήλωσε πως σχετικά με την παραπάνω ανακοίνωση θα υποβάλλει μήνυση.

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/3512

4/10/2017