ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…

 

 

Κείμενο του ιστολόγιου 17/10/2017

Στις 4 Οκτωβρίου οπως αναφέρει η ιστοσελίδα  (http://rodopruzgari.com/item/7146-ismail-k%C4%B1l%C4%B1%C3%A7arslan-%E2%80%9Ct%C3%BCrk-milleti-bunu-g%C3%A2vura-k%C4%B1l%C4%B1%C3%A7-%C3%A7ekme-refleksi-ile-durdurmu%C5%9Ftur%E2%80%9D.html)   στην Κομοτηνή οργανώθηκε μια εκδήλωση με τίτλο ¨Τι είναι ο ισλαμικός πολιτισμός;¨.  Την εκδήλωση την οργάνωσε ο σχετικά νέος Σύλλογος Αποφοίτων και Μελών Λυκείων Ιμάμ Χατίπ (BIHLIMDER). Ομιλητής ήταν ο εκ Τουρκίας προσκεκλημένος Ισμαήλ Κιλιτσαρσλάν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του BIHLIMDER  Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ (ακούγεται το όνομα του ως διαδόχου του ψευδομουφτή Κομοτηνής) , ο υποπρόξενος και  αρμόδιος για  θρησκευτικά θέματα Οσμάν Σαχίν,ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και δημοτικός σύμβουλος Ερτζάν Αχμέτ, ο Αχμέτ Ερίφ Εμίν-πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμόνων του Μειονοτικού Λυκείου, ο δημοτικός σύμβουλος Αρριανών Αχμέτ Κασάπ κ.α.

Παρόντων λοιπόν αυτών , ο ομιλητής αναφερόμενος στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15/7/2016, τι λέτε είπε;

¨Γινόταν προσπάθεια να σκοτώσουν μια ελπίδα εν τη γεννέσει της… Το τουρκικό έθνος το σταμάτησε αυτό με τα ανακλαστικά του να τραβά ξίφος κατά των γκιαούρηδων¨.

Ωραία η ¨κεντρική ιδέα¨ της εκδήλωσης που οργανώθηκε από τον προξενοφρονα σύλλογο, δεν βρίσκετε ;