ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ¨ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ¨ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινή αντιτουρκική πορεία από τον Ρουβίκωνα και την DHKP-C

Στην Ελλάδα ο ακροαριστερός Ρουβίκωνας και η τρομοκρατική οργάνωση DHKP-C, έκαναν διαμαρτυρία για τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Σεμίχ Οζάκτσα και Νουριέ Γκιουλμέν. Η ομάδα θέλησε να επιτεθεί στην τουρκική πρεσβεία αλλά παρεμποδίστηκε από την αστυνομία

Στην Ελλάδα η ακροαριστερή οργάνωση του Ρουβίκωνα μαζί με μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, πραγματοποίησαν πορεία ενάντια στην Τουρκία.

ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Μετά από έκκληση της ακροαριστερής οργάνωσης Ρουβίκωνας που την Παρασκευή ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία των Τουρκικών Αερογραμμών, συγκεντρώθηκε μια ομάδα μεταξύ των οποίων ήταν και μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C και βάδισαν προς την τουρκική πρεσβεία της Αθήνας.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η ομάδα που αριθμούσε πάνω από 100 άτομα, σταματήθηκε από την αστυνομία κοντά στην πρεσβεία. Κατά την διάρκεια της πορείας σταματούσε η κίνηση στους δρόμους, ενώ όλοι οι δρόμοι γύρω από την πρεσβεία έκλεισαν από ΜΑΤ.

ΦΩΝΑΞΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Η ομάδα άνοιξε αντιτουρκικό πανό και φώναξαν συνθήματα υπέρ των προφυλακισμένων με την κατηγορία μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης Νουριέ Γκιουλμέν και Σεμίχ Οζάκτσα. Μετά από λίγο η ομάδα διαλύθηκε.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=8043

14/9/2017

Σχ: Η ¨Ξανθιώτισα¨ εφ. Μιλλέτ αναπαρήγαγε δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας (από Τουρκία) υιοθετώντας έτσι πλήρως και την ανάλογη φρασεολογία. Οι εκπαιδευτικοί Νουριέ Γκιουλμέν και Σεμίχ Οζάκτσα που εκδιώχτηκαν και αγωνίζονται με απεργία πείνας, βαπτίστηκαν ¨τρομοκράτες¨….  

Είπαμε, από τις τουρκόφωνες ιστοσελίδες στην ελληνική Θράκη, οι Μιλλέτ, Μπιρλίκ, Γκιουντέμ  και Ρόντοπ Ρουζγκαρί, δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε στο παραμικρό από την επίσημη γραμμή της Τουρκίας σε ΟΛΑ τα θέματα…

ΤΡΑΤΖΙΚ…