ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝEΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Παραδοσιακός εορτασμός στο προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή

Τελετή εορτασμού του Κουρμπάν Μπαϊράμ οργανώθηκε στο προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή. Στην Τρίτη μέρα του Μπαϊραμιού, στο εορτασμό που έχει καταστεί παράδοση στην αυλή του προξενείου , μετείχαν όπως πάντα εκατοντάδες ομογενείς από Έβρο, Κομοτηνή, Ξάνθη και από το εξωτερικό.

Τους μετέχοντες στην τελετή εορτασμού υποδέχτηκαν ο πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί μαζί με την σύζυγο του Χουλιά Ακιντζί και εργαζόμενους του προξενείου.

Στην τελετή που έγινε στις 3/9 Τρίτη μέρα του Μπαϊραμιού) στην αυλή του προξενείου, μετείχαν ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο βουλευτή Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας και μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο δήμαρχος Ιάσμου Iσμέτ Καντί, μειονοτικοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων.

……………..

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7966

5/9/2017

Σχ: Να ενημερώσουμε τον περιφερειάρχη κ. Μέτιο πως η Τουρκία που εκπροσωπείται στην Κομοτηνή με το προξενείο της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διαφορετική  από αυτήν που εισέβαλε και κατέχει το 40% της Κύπρου.

Ή ίδια είναι…