ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ…

Έφερε αντίρρηση για τον λογαριασμό και τον σκότωσαν στο ξύλο!

Στο Σέρικ της Αττάλειας ο 28 ετών οδηγός ταξί Γιαχγιά Ζαγλί έφαγε σε εστιατόριο μαζί με την σύζυγο του και τα δύο του παιδιά. Όταν έφερε αντίρρηση για τον λογαριασμό τον έδειραν εργαζόμενοι του εστιατορίου. Ο οδηγός ταξί πέθανε λόγω σπασμένου λαιμού, ενώ η αστυνομία αναζητεί 4 εργαζόμενους.

Το περιστατικό συνέβη στην τουριστική περιοχή του Μπέλεκ την περασμένη Παρασκευή. Ο οδηγός ταξί Γιαχγιά Ζαγλί μαζί με την σύζυγο του, την σύζυγο του αφεντικού του και τον σύζυγο της έφαγαν σε εστιατόριο στην παραλία του Μπέλεκ. Μετά από το γεύμα αναφέρεται πως ήρθε λογαριασμός 700 λιρών. Όταν ο Γιαχγιά Ζαγλί έφερε αντιρρήσεις, ξέσπασε καβγάς με τους εργαζόμενους του εστιατορίου.

Οι εργαζόμενοι άρχισαν να χτυπάνε το Ζαγλί με κλωτσιές,  μπουνιές και ξύλα. Ο Ζαγλί με κατάγματα στον λαιμό και στην σπονδυλική στήλη από τα χτυπήματα που δέχτηκε, κατέρρευσε.

Κατέφθασε ασθενοφόρο. Μετά από τις επιτόπου πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ασπένδου, όπου και πέθανε χτες. Μετά από έρευνα του εισαγγελέα η σωρός του μεταφέρθηκε για νεκροψία στην ιατροδικαστική της Αττάλειας. Μετά από την νεκροψία η σωρός του Ζαγλί θάφτηκε στο νεκροταφείο Τζουμαλί της επαρχίας Σέρικ.

Η αστυνομία άρχισε έρευνα και αναζητεί 4 άτομα.
…………………

DHA   20/8/2017

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email