ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Εντοπίστηκε το άτομο που απειλούσε την γυναίκα του Γερμανού υπουργού : Γνωστός στην αστυνομία

Εντοπίστηκε η ταυτότητα του ατόμου που έστελνε απειλητικά μηνύματα στην Άνκε Γκάμπριελ -σύζυγο του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Σίγκμαρ Γκάμπριελ.

Σύμφωνα με την είδηση από την Ντόιτσε Βέλε-τουρκικά, η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε πως στέλνονταν απειλητικά μηνύματα στην σύζυγο του υπουργού και ότι το περιεχόμενο τους σχετίζονταν με την πολιτική του δράση.

 ¨Γνωστός στην αστυνομία¨

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως εντοπίστηκε το άτομο που έστειλε απειλητικά μηνύματα και ότι είναι γνωστός στην αστυνομία.

…………..

Στα πλαίσια  της κλιμακούμενης έντασης μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας, είχε υπάρξει μια ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ του προέδρου της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν και του Γκάμπριελ.

Όταν ο Ερντογάν έκανε έκκληση προς του Τούρκους της Γερμανίας ¨μην ψηφίζετε κόμματα εχθρικά προς την Τουρκία¨, ο Γκάμπριελ είχε απαντήσει πως Δείχνει πως επιδιώκει να προκαλέσει να φέρει αντιπαλότητες στον λαό της Γερμανίας. Πρόκειται για ανεπανάληπτη επίθεση στην κυριαρχία της χώρας μας.¨

Μετά από αυτό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκρούστηκε ε τον Γερμανό υπουργό δηλώνοντας πως ¨Ποιο είναι το παρελθόν σου στην πολιτική; Πόσων χρονών είσαι; ¨.

Τελευταία ο Γκάμπριελ ανέφερε πως μετά από τις δηλώσεις Ερντογάν η σύζυγος του άρχισε να δέχεται απειλές και είπε πως ¨Είναι σαφές πως η στάση Ερντογάν παρακινεί κάποιους να ενοχλούν και να στενοχωρούν τη σύζυγό μου.¨

Diken 22/8/2017

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email