ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ¨ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ¨ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ) ΜΕΣΤΖΙΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σφραγίδα μπήκε στην πύλη του χώρου λατρείας του συλλόγου Θεσσαλονίκης. Και αυτό δεν ήταν αρκετό, ξήλωσαν και τις πόρτες ! Και αυτό δεν ήταν αρκετό, γκρέμισαν και ντουβάρια!

Ο σύλλογος επί 12 έτη εξυπηρετεί για την κάλυψη των κοινωνικών δραστηριοτήτων των ομογενών μας που ζούνε στην Θεσσαλονίκη. Το εντός του συλλόγου τμήμα στο οποίο τα μέλη έκαναν την προσευχή τους, κατά αδιανόητο τρόπο έκλεισε από το ελληνικό κράτος την Δευτέρα 3 Ιουλίου. Με αυτό τον τρόπο οι περίπου 4.000 μουσουλμάνοι που ζούνε στην Θεσσαλονίκη από τώρα και μετά, δεν θα μπορούν να κάνουν τις προσευχές τους κατά τις Παρασκευές και στα Μπαϊράμια. Το μέτρο αυτό αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη της πίεσης που ασκείται στην Ελλάδα στην ελευθερία πίστης.

Τώρα που σφραγίσατε την πόρτα, ησυχάσατε ;

Μα πως θα σφραγίσετε τις πόρτες και τα παράθυρα που βασίζονται στην πίστη και βρίσκονται στις καρδιές ;

Λένε πως ¨Τα ισχυρά κράτη ασχολούνται με μεγάλες δουλειές και τα μικρά με μικρές δουλειές¨.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12991-kapisini-muehuerledler-yetmed-kapilari-da-soektuerdueler.html

3/7/2017

Σχ: Η αλήθεια είναι πως αυτό που έγινε είναι κάτι που θα έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό. Κάθε χώρος λατρείας πρέπει να έχει ΑΔΕΙΑ και να ελέγχεται για αυτονόητους λόγους. Τώρα τα άλλα τα περί καταπίεσης που αναφέρονται στο κείμενο, όλοι μας αντιλαμβανόμαστε γιατί τα γράφει ο αρθρογράφος…