ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ CHP…

Βουλευτές του CHP εγκατέλειψαν την βουλή

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση σχετικά με την προφυλάκιση του βουλευτή Κωνσταντινούπολης Ενίς Μπερμπέρογλου, οι βουλευτές του CHP εγκατέλειψαν την βουλή.

Ο Οζγκιούρ Οζέλ μετά από την έκτακτη συνεδρίαση πήρε τον λόγο στην Γενική Συνέλευση. Ο Οζέλ υποστήριξε πως η ποινή και η προφυλάκιση του Ενίς Μπερμπέρογλου συνιστούν ¨φασισμό¨ και είπε ¨Η κοινή γνώμη γνωρίζει πως σε αυτή την δίκη εισαγγελέας και δικαστής είναι το ίδιο άτομο. Η ληφθείσα απόφαση είναι φασισμός. Το CHP μέχρι σήμερα αγωνίστηκε ενάντια σε αυτόν τον φασισμό και από σήμερα και μετά θα συνεχίσει να δίνει αυτόν τον αγώνα¨.

http://www.dha.com.tr/chp-vekillerinden-berberoglu-protestosu_1531080.html

14.6.2017

Σχ: Ο Οζέλ έχει δίκιο όταν λέει πως σε αυτή την δίκη εισαγγελέας και δικαστής είναι το ίδιο άτομο και φυσικά όλοι καταλαβαίνουν πως εννοεί τον Ερντογάν. Διότι όταν είχε βγει το επίμαχο βίντεο o Ερντογάν είχε δηλώσει πως αυτοί που το έβγαλαν θα τιμωρηθούνε. Βέβαια και οι βουλευτές του CHP την ¨πάτησαν ¨ από μόνοι τους. Διότι όταν πέρσι ψήφιζαν υπέρ της αλλαγής του τρόπου άρσης της ασυλία των βουλευτών, πιθανόν να νόμιζαν πως οι διώξεις θα περιοριζόταν μόνο στους Κούρδους του HDP. Ε τώρα ήρθε η σειρά τους. Ας πρόσεχαν.  

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email