ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Καβγάς οπαδών στην λεωφόρο του Πέρα (Ιστικλάλ)

Καβγάς ξέσπασε στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού που ήρθαν για το Φάιναλ Φορ και σε μια άλλη ομάδα. Ο καβγάς αυτός καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Τμήμα των οπαδών που ήρθαν για το Φάιναλ Φορ στην Κωνσταντινούπολη και μένουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ταξίμ, μεσημεριανές ώρες άναψαν πυρσούς στην λεωφόρο του Πέρα και φώναξαν το σύνθημα  ¨Κωνσταντινούπολη¨.  Τότε ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε περίοικους και στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Στην διάρκεια του καβγά έγινε χρήση άσφαιρων πυρών. Στον καβγά επενέβη η αστυνομία.  Στα επεισόδια ένας οπαδός του Ολυμπιακού μαχαιρώθηκε στο πόδι και άλλοι 5 χτυπήθηκαν και τραυματίστηκαν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Χαμιντιέ Ετφά της περιοχής Σίσλι. Σε πρώτη φάση 4 άτομα τα οποία ενεπλάκησαν στον καβγά μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Από το νοσοκομείο εξιτήριο πήραν 6 οπαδοί του Ολυμπιακού. Βγαίνοντας από εκεί οι οπαδοί, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα σχετικά με το περιστατικό.

Επίθεση σε δύο οπαδούς του Ολυμπιακού στην περιοχή Σιρινεβλέρ

Δύο οπαδοί του Ολυμπιακού που έχουν έρθει στην Κωνσταντινούπολη για το Φαίναλ Φορ υπέστησαν επίθεση στο Σιρινεβλέρ.

Οι δύο Έλληνες που κατευθυνόταν στο στάδιο Σινάν Ερντέμ, υπέστησαν επίθεση από οπαδούς της Φενέρμπαξέ.  Οι Ολυμπιακτσήδες που δέχτηκαν επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές διασώθηκαν από περίοικους που παρενέβησαν.

Αργότερα οι δύο αυτοί οπαδοί συνοδεία αυτών που παρενέβησαν κατευθύνθηκαν προς το στάδιο Σινάν Ερντέμ.

http://www.dha.com.tr/istiklal-caddesinde-taraftar-kavgasi_1512808.html

19/5/2017

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone