Δοκιμάστηκε στην Σινώπη ο πρώτος πύραυλος μεγάλου βεληνεκούς της Τουρκίας

Δοκιμάστηκε στην Σινώπη ο πρώτος πύραυλος μεγάλου βεληνεκούς της Τουρκίας

Ο υπουργός Αμύνης Φικρί Ισίκ ανακοίνωσε πως έγινε στην Σινώπη με επιτυχία η δοκιμή του πρώτου πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς της Τουρκίας Bora.

Ο υπουργός Αμύνης Φικρί Ισίκ, στην έκθεση ΙDEF 2017 όπου εκτίθενται τα εγχώρια και εθνικά όπλα, απαντώντας τις ερωτήσεις του Γκιοκχάν Κουρτ-ανταποκριτή του A Haber και σε δηλώσεις που έκανε είπε τα εξής:

¨Πραγματοποιήθηκε πετυχημένη βολή από την Σινώπη εντός του Εύξεινου Πόνου¨

¨Στην Σινώπη έγινε νέα βολή του πυραύλου μας Bora με βεληνεκές 280 χλμ.  Οσονούπω αυτά τα λεπτά πέφτει στον στόχο του στον Εύξεινο Πόντο. Η Τουρκία έφτασε πλέον να κατασκευάζει τον δικό της πύραυλο, είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση για να κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο. Πρώτα ο Θεός θα εργαστούμε για να κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο. Πραγματοποιήθηκε μια πετυχημένο βολή από την Σινώπη στον Εύξεινο Πόντο.¨

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ BORA

O αναπτυχθείς από την Roketsan πύραυλος Bora είναι 610mm. To σύστημα χάρη στην τεχνολογία πλοήγησης και αυτόματης ανάθεσης, εφαρμόζει με επιτυχία την τεχνολογία ¨χτύπα και απομακρύνσου¨. Το σύστημα θα έχει διάφορα συστήματα οχημάτων, ασυρμάτων, συστημάτων ισχύος και πλοήγησης και θα μπορεί να σχεδιαστεί ανάλογα με την λογιστική υποδομή και τις ανάγκες του χρήστη.

http://www.kokpit.aero/ilk-uzun-menzilli-fuze-denemesi

11/5/2017

Σχ: Κάπου δυτικά της Τουρκία κάποιοι από αυτούς που κυβερνούν εχουν τετοια μυαλά…

 

 

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email