ΠΟΥΤΙΝ: ΝΕΕΣ ΠΡOΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Απίστευτος ισχυρισμός από τον Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν υποστήριξε πως στην Συρία ¨ετοιμάζονται και άλλες επιθέσεις με χημικά που θα γίνουν και θα χρησιμοποιηθούν ως προβοκάτσιες¨.
Ο Πούτιν στην δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα είπε πως ¨Από διάφορες πηγές (σχετικά με την επίθεση με χημικά στην Ιντλίμπ), έρχονται πληροφορίες πως ετοιμάζονται παρόμοιες προβοκάτσιες. Για παράδειγμα υπάρχουν αυτοί που θέλουν να κάνουν χρήση χημικών νότια της Δαμασκού και μετά να κατηγορήσουν την συριακή κυβέρνηση¨

Στην ανακοίνωση που έγινε από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο αναφέρεται πως η συριακή κυβέρνηση δεν διαθέτει στις αποθήκες της χημικά όπλα. Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται πως από τις εν λόγω αποθήκες οι 10 που είχε η συριακή κυβέρνηση εξαλείφθηκαν από την Οργάνωση Απαγόρευσης Χημικών Όπλων, ενώ οι άλλες δύο ¨βρίσκονται σε εδάφη υπό τον έλεγχο των ανταρτών¨.

http://www.dha.com.tr/putinden-korkunc-iddia_1493447.html

11/4/2017

Σχ: Πραγματικά πόσο αφελής πρέπει να είναι κάποιος για να πιστέψει πως την επίθεση την έκανε η συριακή κυβέρνηση; Μα δεν την συμφέρει πολιτικά, γιατί να το κάνει ; Την ώρα δηλαδή που γίνονταν διεθνώς σκέψεις για έναν συμβιβασμό ακόμη και με τον Άσαντ, θα έκαμνε αυτός μια τέτοια κίνηση ; Για εμάς είναι φανερό πως την κίνηση αυτή την έκαναν αυτοί ακριβώς που άρχισαν τον πόλεμο στην Συρία. Και αυτοί δεν είναι Σύριοι.  

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone