Προφυλακίστηκε ο εισαγγελέας που είχε σταματήσει τα φορτηγά της ΜΙΤ που μετέφεραν όπλα στην Συρία…

Προφυλακίστηκε ο εισαγγελέας που είχε σταματήσει τα φορτηγά της ΜΙΤ

Ο Καβαλτζίογλου ο οποίος όντας εισαγγελέας Κιρικχάν είχε σταματήσει φορτηγά της ΜΙΤ και είχε ζητήσει να γίνει σε αυτά έρευνα, προφυλακίσθηκε με την κατηγορία ¨μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης¨.

Προφυλακίστηκε ο πρώην εισαγγελέας του Κιρκχάν Γιασάρ Καβαλτζίογλου που συνελήφθη με την κατηγορία της απειλής των μελών της ΜΙΤ που είχαν αντιρρήσεις τότε στο να γίνει έρευνα στα φορτηγά της ΜΙΤ.

Ο πρώην εισαγγελέας Καβαλτζίογλου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Κωνσταντινούπολης στο ΚΤΕΛ Χαρέμ και μετά από κάποιες διαδικασίες στην Κωνσταντινούπολη, μεταφέρθηκε στην Άγκυρα.

Ο Καβαλτζίογλου έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα Άγκυρας που διεξάγει την σχετική έρευνα. Ο Καβαλτζίογλου που λέγεται πως χρησιμοποιούσε την εφαρμογή ByLock¨, έγινε γνωστό πως δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες. Ο Καβαλτζίογλου προφυλακίστηκε με την κατηγορία ¨μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης¨ .

Το 2014 ο Καβαλτζίογλου αναφέρεται πως όταν σταμάτησε τα φορτηγά της ΜΙΤ και θέλησε να κάνει έρευνα, σε μέλος της ΜΙΤ που είχε αντιρρήσεις, τον απείλησε λέγοντας του πως ¨Εδώ εγώ είμαι βασιλιάς¨. Αργότερα αποβλήθηκε από το δικαστικό κλάδο και είχε βγει ένταλμα σύλληψης του.

http://haber.sol.org.tr/toplum/mit-tirlarini-durduran-eski-savci-tutuklandi-193683
20/4/2017
Σχ: Ο έρμος αυτός ο άνθρωπος απλά έκανε την δουλειά του. Πλην όμως έτσι εξέθεσε την άθλια πολιτική του Ερντογάν και της Τουρκίας που έστελναν όπλα στους κατσιαπλιάδες στην Συρία. Οπότε το μόνο που δεν του συνέβη είναι πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone