ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ…)

Οι πληροφοριοδότες της ΜΙΤ θα απελαθούν

Αυστριακός βουλευτής των Πρασίνων Πιλζ: Η εισαγγελία άρχισε έρευνα. Τα άτομα τα οποία συγκέντρωναν πληροφορίες εξ ονόματος του ΑΚΡ, είτε θα τα απελάσουμε, είτε θα τα δικάσουμε. Θα αποτρέψουμε την εμφάνιση αστάθειας διαμέσου των πρακτόρων του Ερντογάν.

Ο Πήτερ Πιλζ-εκπρόσωπος ασφαλείας του κόμματος των Πρασίνων στην Αυστρία, ανέφερε πως η ένταση μεταξύ των τουρκικής καταγωγής κατοίκων της Αυστρίας εν όψει του δημοψηφίσματος  έφτασε σε επίπεδο που απειλεί την παρουσία τους εκεί.

Σύμφωνα με την είδηση από την Τζουμχουριέτ, ο Πιλζ δήλωσε πως ¨Με την έρευνα που άρχισε η εισαγγελία, τα άτομα τα οποία στην Αυστρία συγκεντρώνουν πληροφορίες  για το ΑΚΡ, είτε θα τα απελάσουμε, είτε θα τα δικάσουμε. Θα αποτρέψουμε την εμφάνιση αστάθειας διαμέσου των πρακτόρων του Ερντογάν. Τους Τούρκους που είναι στην Αυστρία θα τους σώσουμε από τον Ερντογάν και από το ακροδεξιό κόμμα της Ελευθερίας της Αυστρίας που θέλει να τους στείλει πίσω, θα δείξουμε έτσι αν είναι πιο δυνατό το κράτος δικαίου ή η δικτατορία του Ερντογάν¨.

Ο Πήτερ Πιλζ είπε πως το ΑΚΡ όπως και στην Γερμανία έτσι και στην Αυστρία άσκησε δραστηριότητες συγκέντρωση πληροφοριών κάτι που σύμφωνα με το άρθρο 256 του αυστριακού ποινικού κώδικα τιμωρείται με ποινή  φυλάκισης μέχρι 3 ετών:   ¨Ο Ερντογάν συνεχίζει αυτές τις δραστηριότητες διαμέσου της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων, της ΜΙΤ και της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων. Διαμέσου των πρεσβειών της Τουρκίας, των υπευθύνων της ΜΙΤ και των θρησκευτικών ακολούθων και με χρήση της Ευρωπαϊκής ένωση Τούρκων Δημοκρατών (UETD), του MÜSİDA, της Τουρκοισλαμικής Ένωση Αυστρίας, της Ισλαμικής Κοινότητας Αυστρίας (IGGÖ) και των 65 συλλόγων τζαμιών που υπάρχουν στην Αυστρία, του βάζουν να συγκεντρώνουν πληροφορίες κατά της Αυστρίας. Με δικαιολογίες όπως η εναντίωση στον Ερντογάν που φυσικά δεν συνιστά αδίκημα στην Αυστρία, συγκεντρώνονται πληροφορίες για ανθρώπους που είναι ή δεν είναι πολίτες της Αυστρίας και όταν κάποιοι από αυτούς εξέρχονται από την Τουρκία, τότε συλλαμβάνονται. Οι εξελίξεις αυτές προκαλούν ανησυχία στους ανθρώπους που έχουν καταγωγή ή δεσμούς με την Τουρκία και ζούνε στην Αυστρία. Οι περισσότεροι εξ αυτών προσφεύγουν σε εμάς ζητώντας να προστατευτούν τα δικαιώματα τους. Επίσης σε εκδηλώσεις υποστηρικτών του ΑΚΡ, καταστρέφονται μαγαζιά που ανήκουν σε Κούρδους και απειλούνται άνθρωποι με καταγωγή από την Τουρκία που πιστεύεται πως είναι ενάντιοι στον Ερντογάν. Αυτά δεν μπορούμε να τα ανεχτούμε στην πατρίδα μας¨.

‘MİT’e bilgi verenler sınır dışı edilecek’

5/4/2017

Σχ: Αμποτε να γίνει επιτέλους κάτι τέτοιο και στην Θράκη μας ! Προσέξτε επίσης ότι αυτοί που προωθούν αυτη την πρακτική κατά των πρακτόρων  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ακροδεξιοι αλλά οι Πράσινοι ! Σε εμάς το μονο που ξέρουν οι υποτίθεται αριστεροί είναι να βρίζουν την Χρυσή Αυγή, για να πιστοποιούν έτσι την …αριστεροσύνη τους. 

Αλήθεια η τουρκική ακροδεξιά που αλωνίζει στην Θράκη δεν τους ενοχλεί;  Αυτός ο συρφετός των πρακτόρων του Ερντογάν που υποσκάπτει την ελληνική κυριαρχία στην Θράκη δεν τους ενοχλεί ;

Και αν τους ενοχλεί, πως το δείχνουν αυτό ;