ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ

Αντίδραση από την Λεπέν κατά του Τραμπ: ¨Θα λήξει με καταστροφή όπως αυτοί που επενέβησαν στο Ιράκ¨

Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου Μαρί Λεπέν ασκώντας στην επίθεση που έκανε ο πρόεδρος τω ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμ στην Συρία είπε πως ¨ ¨Θα λήξει με καταστροφή όπως αυτοί που επενέβησαν στο Ιράκ¨
H ακροδεξιά ηγέτης του Εθνικού Μετώπου, κάποτε γνωστή για την εγγύτητα της προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλτ Τραμπ, τώρα λόγω της επίθεσης στην Συρία, αντέδρασε.

Η Λεπέν ασκώντας κριτική στην απόφαση των ΗΠΑ να επέμβουν στην Συρία, έγραψε στο τουίτερ πως ¨Ο Τραμπ με την επέμβαση στην Συρία φέρθηκε λανθασμένα. Όπως ακριβώς έγινε και με αυτούς που επενέβησαν στο Ιράκ, έτσι και εδώ θα λήξει με καταστροφή¨.

Μετά από αυτήν της την δήλωση, σήμερα μιλώντας στο δεύτερο κανάλι της Γαλλίας, είπε πως αυτό το ¨ξαφνικό βήμα¨ του Τραμπ την εξέπληξε.

Η Λεπέν είπε πως αυτή η επίθεση μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ για τις ΗΠΑ και πρόσθεσε πως ¨Ο Τραμπ είχε δηλώσει πως οι ΗΠΑ δεν μπορεί να είναι η παγκόσμια αστυνομία αλλά αυτό που έκαναν χτες ήταν αυτό ακριβώς¨.

Η Λεπέν θύμισε τις στρατιωτικές επεμβάσεις που έγιναν το παρελθόν σε Ιράκ και Λιβύη και είπε πως σε αυτές άνοιξε ο δρόμος για την άνοδο των τζιχαντιστών.

http://haber.sol.org.tr/dunya/le-penden-trumpa-tepki-iraka-mudahale-edenler-gibi-faciayla-sonuclanacak-192030

6/4/2017

Σχ: Η ¨ακροδεξιά¨ και ¨κακή¨ Λεπέν δηλώνει αυτά. Και βγαίνουν οι πρόθυμες πολιτικές πόρνες της αριστεράς  και της δεξιάς στην Ευρώπη και επικροτούν ή σιωπούν απέναντι σε αυτό το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑ των ΗΠΑ.