Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Νέος πρόεδρος στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής ο Νετζάτ Αχμέτ

Στις 16 Απριλίου έγινε Γενική Συνέλευση της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής(GTGB). Μετά από τις εκλογές και την κατανομή καθηκόντων νέος πρόεδρος έγινε ο Νετζάτ Αχμέτ.

Στην συνέλευση που έγινε στην αίθουσα της GTGB ψήφισαν 84 μέλη. Για την προεδρία της συνέλευσης εξελέγη πρόεδρος, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Μεχμέτ Εμίν.

……………….

Στην συνέλευση από μια ομιλία έκαναν ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, η δημοτική σύμβουλος Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ο πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νότιου Έβρου Μπεκίρ Μουσταφάογλου.

Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου είπε πως αυτός ο σύλλογος είναι μια δομή με ιστορική αξία και τόνισε πως θα συντηρηθεί από τώρα και μετά. Η Μουσταφάογλου ευχαρίστησε τις ηγεσίες που διεύθυναν τον σύλλογο στο παρελθόν και ευχήθηκε επιτυχίες στην νέα που θα εκλεγεί.

Ο Μπεκίρ Μουσταφάογλου-πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νότιου Έβρου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του στην συνέλευση της GTGB, ανέφερε πως μέχρι σήμερα εργάστηκαν σε συντονισμό με όλους τους συλλόγους, ευχαρίστησε τον μέχρι τώρα πρόεδρο Κοράι Χασάν για την αλληλεγγύη που έδειξε και ευχήθηκε επιτυχίες και στην νέα διοίκηση.

Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς είπε πως η GTGB είναι ένα αιωνόβιο πλατάνι της τουρκικής  μειονότητας δυτικής Θράκης, τόνισε πως στα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων που ασκεί το κράτος και ότι η GTGB παρά το ότι επίσημα είναι κλειστή εδώ και πολλά χρόνια, ζει και θα ζει πάντα στις καρδιές των Τούρκων της δυτικής Θράκης. Ο Αλή Τσαβούς συνεχάρη τους μέχρι σήμερα διοικούντες και ευχήθηκε επιτυχίες σε αυτούς που θα εκλεγούν.

………………..

Η νέα διοίκηση διαμορφώθηκε ως εξής

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Νετζάτ Αχμέτ

Γενικός Γραμματέας: Νιχάτ Μπίνμπασι

Ταμίας: Οζγκιούρ Γιουσούφ

Μέλος : Ιρφάν Χουσείν
Μέλος: Αλή Χουσείν

Μέλος: Ταχά Χουσείνογλου
Μέλος: Σιμπέλ Γκιουλιστάν

……………..

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7186

18/4/2017