ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ

Κείμενο του ιστολόγιου 3/4/2017

Πριν λίγες μέρες αποκαλύψαμε στοιχεία για τον Έλληνα πολίτη κ. Ρετζέπ Αλή, ο οποίος σπουδάζει νομική στην Άγκυρα και είναι στέλεχος των Γκρίζων Λύκων εκεί.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα λοιπόν μερικές από τις αντιδράσεις φίλων του…

Ο παραπάνω χρήστης γράφει:  O αδερφός μου και αντιπρόεδρος της νομικής ομάδας Γκρίζων Λύκων Αγκύρας Ρετζέπ Αλή στοχοποιήθηκε από τα φασιστικά ελληνικά ΜΜΕ… Υποστηρίζουμε τον πατριώτη αδερφό μου Ρετζέπ Αλή.

 

Ο χρήστης  Mikail Bolbolcu   διανθίζει με μια ενδιαφέρουσα (…) φωτογραφία το σχόλιο του

και γράφει: ¨Υποστηρίζουμε πάντα τον αδερφό μου Ρετζέπ Αλή-στέλεχο της διοικησης των Γκρίζων Λύκων Αγκύρας που στοχοποιήθηκε από τον φασιστικό ελληνικό τύπο.¨

 

Okan Maden

Gavur tohumları Yunanistan Hükümeti ve basını tarafından hedef alınan can gardaşım Recep Ali ile dost olmaktan bir kez daha onur duydum. Var olasın reis, bizim için bu yapılanlar gurur kaynağıdır. 😊

Ο χρήστης Okan Maden γράφει: Για μια ακόμη φορά αισθάνθηκα υπερήφανος που είμαι αδερφικός φίλος με τον Ρετζέπ Αλή που στοχοποιήθηκε από τους γκιαούρηδες της ελληνικής κυβέρνησης και από τον τύπο. Να είσαι καλά αρχηγέ, για εμάς αυτά είναι πηγή περηφάνειας.

Το ¨κλου¨ απο τα μπινελίκια σε βάρος μας είναι ο παραπάνω χρήστης που μας έστειλε τα εξής:

¨Καλημέρα. Ξέρουμε πολύ καλά που στοχεύετε στοχοποιώντας τον εθνικιστή αδερφό μας Ρετζέπ Αλή, εάν δεν βγάλετε αυτή την είδηση και δεν ζητήσετε συγγνώμη από το ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ και από τον αδερφό μου ΡΕΤΖΕΠ ΑΛΗ. Να μην έχετε καμία αμφιβολία πως ως εθνικιστές θα ανταποδώσουμε με αντίποινα. Το πόσο σοβαρός είμαι μπορείτε να το δείτε από τις προσωπικές πληροφορίες που δίνω. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ πέραν του ΑΛΛΑΧ δεν φοβάται άλλον. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.¨

Η απάντηση μας στον Μουσταφά από την Μπίγκιολ (Κούρδος μήπως ;) που περιμένει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους δολοφόνους του Ισαάκ,   είναι ¨κλεμμένη¨ από τον Γ. Καραϊσκάκη και είναι η εξής:

Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω. Κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω»…
Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Κατηγορία: Uncategorized | 2 σχόλια

2 απαντήσεις στο ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ

 1. Νίκος Μ. says:

  Ζήτω το ΡΚΚ, Ζήτω ο ΑΠΟ!!!!

 2. Γιάννης says:

  Δεν υπάρχει Τούρκος πρωθυπουργός με το όνομα Ερντογάν

  Είπε ο Ισλαμοφασίστας Ταγίπ Ερντογάν από την Πολωνία: «δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος», και συνέχισε «η ελληνοκυπριακή διοίκηση είχε γίνει δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πολιτικούς λόγους και όχι επειδή ήταν εναρμονισμένη με τους ευρωπαϊκούς νόμους».
  Μάλλον ο θεότρελος ήθελε να πει: «δεν υπάρχει χώρα που κατοικείται από Τούρκους, υπάρχει τούρκικη διοίκηση αναγνωρισμένη για πολιτικούς λόγους ως Τουρκία από την διεθνή κοινότητα».
  Και βέβαια δεν υπάρχει Τούρκος πρωθυπουργός με το όνομα Ερντογάν, υπάρχει γενίτσαρος πρωθυπουργός με όνομα Ερντογάν.
  Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Τιμουρτζιν Μπιντέρ (Timucin Binder) ανθρωπολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης, ο οποίος γράφει ότι το 85-90% των σημερινών κατοίκων της Τουρκίας είναι γηγενείς αρχαίοι κάτοικοι της Μικράς Ασίας!!!
  Δηλαδή, προχωρεί και εξηγεί ο συγκεκριμένος ανθρωπολόγος, ότι μόνο το 10-15% του σημερινού πληθυσμού της Τουρκίας είναι μη γηγενείς, προσέξτε δεν λέει ότι είναι Τούρκοι, λέει ότι μέσα σε αυτό το 10-15% είναι και οι Τούρκοι, όπως μπορεί να είναι και Ρώσοι και Άραβες και Πακιστανοί και Βούλγαροι και οτιδήποτε άλλοι.
  Γράφει ακόμη ο Τούρκος ανθρωπολόγος, ότι ούτε οι Τουρκομάνοι ούτε οι κάτοικοι του Ουζμπεκιστάν έχουν γενετική σχέση με τους σημερινούς ονομαζόμενους ως Τούρκους, παρόλο που νομίζουν ότι έχουν κοινή καταγωγή.
  Οι ονομαζόμενοι ως Τούρκοι της Τουρκίας, όπως γράφει ο Τούρκος ανθρωπολόγος, έχουν στενή αναπόσπαστη γενετική σχέση με τους Έλληνες και τους Ιρανούς, όχι όμως με τους κούρδους!!!
  Και προχωρά ποιο πέρα ένας άλλος παγκοσμίου φήμης Τούρκος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Φλώριδας που θεωρείται πατέρας της ιατροδικαστικής Ανθρωπολογίας Μ. Yasar Iscan, έχει εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου του Τουργκούτ Οζάλ, σε ερεύνα του σε τρεις περιοχές, α) Κρήτη β) στην περιοχή Ενέζ της δυτικής Τουρκίας και γ) περιοχή Βαν στην ανατολική Τουρκία, προκύπτει ότι οι κάτοικοι της δυτικής Τουρκίας με τους κρητικούς έχουν σχεδόν το ίδιο DNA , εν αντιθέση με τους κατοίκους της Βαν οι οποίοι δεν έχουν καμιά γενετική σχέση με τους κατοίκους της δυτικής Τουρκίας.
  Απλά ελληνικά δηλαδή, λαμβάνοντας υπόψη και τις δύο αυτές έρευνες, όταν θα μιλάμε για Τούρκους, θα πρέπει να εννοούμε τους ντόπιους αρχαίους λαούς της Μικράς Ασίας (Έλληνες Ιρανούς Πομάχους Αρμένιους Ασσυρίους Εβραίους Σύριους κτλ κτλ) οι οποίοι βρίσκονται υπό τουρκική διοίκηση, αναγνωρισμένη για πολιτικούς λόγους, ως Τουρκία, από την διεθνή κοινότητα.
  Τα αίτια της ανισσόροπης συμπεριφοράς του Τούρκου πρωθυπουργού, αλλά και της Τουρκίας ως σύνολο, βρίσκονται ακριβώς στην γνώση τους ότι υπηρετούν ένα πολιτικό σύστημα ένα κρατικό μόρφωμα, το οποίο σε προγενέστερο χρόνο εξαφάνισε τους προγόνους του.
  Ο μόνος τρόπος να επανέλθει η ψυχική ισορροπία στον Ερντογκάν και κατά συνέπεια η πολιτική ηρεμία και σταθερότητα στην περιοχή, είναι να αναγνωρίσουν οι Τούρκοι την μη τούρκικη καταγωγή τους, αυτό θα τους δέσει με την γη των προγόνων τους απαλλάσσοντας τους ταυτόχρονα από την σχιζοφρενική συμπεριφορά του ασταμάτητου πολέμου εναντίων των προγόνων τους γηγενών λαών της Μικράς Ασίας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *