ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ

Σύμφωνα με τον Τσαβούσογλου η Τουρκία είναι υπεύθυνη για όλους τους μουσουλμάνους: ¨Πρέπει να είμαστε ισχυροί¨

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου υποστήριξε πως η Τουρκία είναι υπεύθυνη για τον 2 δισεκατομμυρίων πληθυσμό των μουσουλμάνων και είπε: ¨Μην το ξεχνάτε αυτό, για αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε πολύ ισχυροί. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα¨.
Ο Τσαβούσογλου μιλώντας στην Σμύρνη και αναφέροντας ως παράδειγμα το Χαλέπι, υποστήριξε πως η Τουρκία είναι υπεύθυνη για όλους τους μουσουλμάνους του κόσμου και είπε: Αφήστε κατά μέρος την ιστορία, μόλις πριν από λίγους μήνες όταν οι άνθρωποι στριμώχθηκαν στο Χαλέπι, είδατε μήπως καμία άλλη χώρα να κινείται για να σώσει εκεί τους ανθρώπους . Η Τουρκία δεν είναι υπεύθυνη μόνο για τα 80 εκατομμύρια, αλλά και για τα 2 δις των πιστών. Μην το ξεχνάτε αυτό, για αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε πολύ ισχυροί. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα. Θα συντηρήσουμε τις παραδόσεις και την κουζίνα μας, αλλά πρέπει να εξυψώσουμε και τις νέες μας αξίες.

………………..

Diken 1/4/2017

Σχ: Θα πρέπει κάποιος να του θυμίζει συχνά πως για το λουτρό αίματος στην Τουρκία ένας από τους βασικούς υπεύθυνους, είναι και ο ¨αφέντης¨ του…

Το Ισλάμ σας μάρανε…

Λαμόγια, από την μια κουτιά παπουτσιών γεμάτα δολάρια και ευρώ και από την άλλη πιστοί στο Ισλάμ…