Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤOΥ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ…

Έφοδος από την δημοτική αστυνομία στο καφενείο που ζήτησε από τον υπουργό χρήματα για τα τσάι !

Θέμα αποτέλεσε το τσάι που ήπιε ο υπουργός Βιομηχανίας Φαρούκ Οζλού στην διάρκεια καμπάνιας του για το δημοψήφισμα στην πόλη του την Ντούζτζε. Το καφενείο ζήτησε χρήματα για τα τσάι και τότε η δημοτική αστυνομία μάζεψε τις καρέκλες και τα τραπέζια που ήταν απλωμένα μπροστά στο καφενείο.  Ο σερβιτόρος που δούλευε εκεί απολύθηκε.

Σύμφωνα με την  είδηση του Καμίλ Ελιμπόλ από την εφημερίδα Σοζτζού, ο Μουράτ Τζαϊμάζ-αντιδήμαρχος της Ντούζτζε απείλησε τον ιδιοκτήτη του καφενείου λέγοντας του πως ¨Ο σερβιτόρος που ζήτησε λογαριασμό, δεν θα δουλέψει ξανά εδώ¨. Ο Τζαϊμάζ διέψευσε την είδηση, ενώ ο Ζεκεριά Τοζάν-πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του CHP, δήλωσε πως ¨Φαίνεται πως άρχισαν πιλοτικά την εφαρμογή του προεδρικού συστήματος από την Ντούζτζε και απέλυσαν τον σερβιτόρο¨.

……………

Ο Ζεκεριά είπε: ¨Την ώρα που ο υπουργός και οι συν αυτώ έφευγαν ο σερβιτόρος ρώτησε ποιο θα πληρώσει τον λογαριασμό για τα τσάι. Για αυτό προκλήθηκε αντίδραση κατά της επιχείρησης. Την επόμενη μέρα δημοτικοί αστυνομικοί πήγαν στο καφενείο αυτό και μάζεψαν όλες τις καρέκλες και τα τραπέζια που είχε τοποθετήσει έξω μπροστά στο μαγαζί. Ο αντιδήμαρχος Μουράτ Τζαϊμάζ ζήτησε την απόλυση του σερβιτόρου που είχε ζητήσει χρήματα για τα τσάι και έτσι ο σερβιτόρος απολύθηκε¨.

………………….

http://haber.sol.org.tr/toplum/bakandan-cay-parasi-isteyen-kahvehaneye-zabita-baskisi-191358

3/4/2017