ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

O Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε τον σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης-Βόννης   

Στις 4 Απριλίου 2017 ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετά από το συνέδριο της EFA (Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία) που έγινε στην Πολωνία, πέρασε στην Γερμανία όπου και επισκέφτηκε επισκέφτηκε τον σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης-Βόννης.

Τον πρόεδρο Τσαβούς στην επίσκεψη του στον σύλλογο τον υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΟΤΔΘ Σεμπαχαττίν Μουμίν, ο πρόεδρος του συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης-Βόννης  Χαλίτ Φαίκογλου και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Στην συνάντηση που έγινε ο Γενικός Πρόεδρος Τσαβούς περιέγραψε την πίεση και τις διώξεις με έωλες κατηγορίες του τελευταίου διαστήματος σε βάρος οργανώσεων και στελεχών της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Ανέφερε πως στόχος αυτών των διώξεων είναι ο εκφοβισμός και η τρομοκράτηση της μειονότητας που διεκδικεί τα δικαιώματα που πηγάζουν από την συνθήκη της Λωζάννης, πρόσθεσε πως χάρη στην τεχνολογία οι αδικίες που γίνονται σε βάρος της μειονότητας γίνονται αμέσως γνωστές σε όλο τον κόσμο και ότι ο ίδιος στο συνέδριο της EFA περιέγραψε όλες τις αδικίες και τα αφαιρεθέντα δικαιώματα.

Στην συνάντηση κατά την ανταλλαγή απόψεων, ο πρόεδρος του συλλόγου ο Χαλίτ Φαίκογλου περιέγραψε τα βάσανα που βιώνουν στην Γερμανία τα μέλη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Στο τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος Τσαβούς χάρισε στον πρόεδρο του συλλόγου τον Φαίκογλου ένα κάδρο με φωτογραφία του ιδρυτή και αείμνηστου ηγέτη του κόμματος μας Σαδίκ Αχμέτ.

Στην επίσκεψη αυτή τον πρόεδρο Τσαβούς συνόδευε και ο Γ.Γ. του κόμματος Αϊντίν Αχμέτ.

Κόμμα DEB

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5007

5/4/2017

Σχ: Εμείς συνεχίζουμε μονότονα να ρωτάμε: Ποιος πληρώνει τα ενοίκια από τα γραφεία του DEB;

Ποιος πληρώνει τα ταξίδια και τα ξενοδοχεία των στελεχών του το εξωτερικό ;

Τα κεντρικά του στελέχη πως βιοπορίζονται ;

Στην δεύτερη φωτογραφία διακρίνονται διάφορες σημαίες σε ένα πίνακα που υπάρχει στον τοίχο. Μεταξύ αυτών διακρίνουμε και την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨…