ΣΗΜΑΙΕΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

Αντίποινα σημαίας από τον ÖSO προς το YPG!

1488649641-b4460f

Αντίποινα από τον ÖSO (σημ. μεταφρ: υποτίθεται ¨Ελεύθερος Συριακός Στρατός, αλλά στην ουσία μισθοφόροι τη Τουρκίας και του Κατάρ) προς το ΥPG που υπό τον φόβο της Τουρκίας κατέφυγε στην αμερικανική σημαία. Στις περιοχές όπου γίνονται εκκαθαρίσεις αναρτάται η τουρκική σημαία.

Η Τουρκία με την επιχείρηση της στην Τζεράμπλους χάλασε και τα σχέδια για τρομοκρατικό διάδρομο αλλά και τα σχέδια του PYD για δημογραφική αλλοίωση της περιοχής εκεί. Το YPG βλέποντας πως η Τουρκία δεν αστειεύεται και οι TEΔ μαζί με τον ÖSO κυριάρχησαν σε μια ευρεία περιοχή, κατέφυγαν στην λύση του να αναρτήσουν την αμερικανική σημαία.

1488649620-93d514

Η Τουρκία μαζί με τον ÖSO με την επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη, έφτασε σε όλους τους στόχους που είχε καθορίσει. Μετά από αυτή την ταχεία προέλαση ο ÖSO στις εκκαθαρισθείσες περιοχές αναρτά την τουρκική σημαία.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/osodan-ypgye-bayrak-misillemesi-286190.html

4/3/2017

Σχ : Στην ουσία δεν υπάρχει ÖSO. Η μόνη επιχειρησιακή αξία αυτών των κατσαπλιάδων είναι να φωτογραφίζονται στους δημοσιογράφους που καλεί η Τουρκία εκεί, έτσι ώστε να λέει πως δήθεν αυτοί ηγούνται. Στην πραγματικότητα ΟΛΑ τα κάνει η Τουρκία.

Ωραίο αστείο αυτό με την ¨ταχεία προέλαση¨. Σχεδίαζαν για 20 μέρες, είμαστε στις 190+ και ακόμη έχουμε…