ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤRΤ

Αντιδράσεις από τους Τούρκους κατά της Γερμανίας

58ba6ed089734

Οι Τούρκοι στη Γερμανία αντέδρασαν στην ακύρωση της συνάντησης του υπουργού Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μπόζνταγ

Οι Τούρκοι στη Γερμανία εξέφρασαν την αντίδραση τους λόγω ακύρωσης της συνεδρίασης του υπουργού Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μπόζνταγ στη σχετική χώρα.

Από άποψη ελευθερίων και δημοκρατίας την εφαρμογή της Γερμανίας οι Τούρκοι χαρακτήρισαν ότι είναι λανθασμένη.

Οι ίδιοι θεωρούν ως απαραίτητα στοιχεία της δημοκρατίας την ελευθερία της έκφρασης και πιστεύουν ότι η απόφαση της Γερμανίας είναι πολιτικού περιεχομένου. Από την άλλη εξέφρασαν τις ανησυχίες λόγω των εξελίξεων.

Οι Τούρκοι στη Γερμανία καταδίκασαν την απόφαση περί ακύρωσης της συνεδρίασης και είπαν ότι είναι ασυμβίβαστη με τις δημοκρατικές αξίες.

Τέλος οι Τούρκοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους επειδή στη σχετική χώρα και στη Δύση γενικότερα εδώ και αρκετά χρόνια συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης και είπαν ότι η απόφαση είναι πολιτικού περιεχομένου και έχει επιθετικό χαρακτήρα.

http://www.trt.net.tr/greek/tourkia/2017/03/04/antidraseis-apo-tous-tourkous-kata-tes-germanias-684572

4/3/2017

Σχ: Το εντυπωσιακό είναι πως παρά το ότι τo κρατικό TRT γράφει για δυσαρέσκεια δεν έχει δήλωση ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Τούρκο που ζει στην Γερμανία ! Γράφει δηλαδή ο αρθρογράφος κάτι για την Γερμανία, αλλά χωρίς να παραθέτει καμία δήλωση! Γιατί ; Μήπως τελείωσαν οι πράκτορες εκεί ; Γιατί δεν παίρνουν κανέναν ¨μεταγράφή¨ από την ελληνική Θράκη; Αυτοί δηλώνουν ότι θες. Οι λίρες να πέφτουν και…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email