Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ !

450 τόνοι οι αποσκευές του

010320171332342583835_2

450 τόνοι είναι το βάρος των αποσκευών του  βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα την Ινδονησία.  Μεταξύ των αποσκευών του βασιλιά Σαλμάν συγκαταλέγονται πολυτελείς λιμουζίνες και ηλεκτρικά ασανσέρ.

Οι αποσκευές του βασιλιά που επισκέπτεται στις αρχές της εβδομάδας την Μαλαισία, μεταφέρθηκαν εκεί με 27 αεροσκάφη. Οι αποσκευές του βασιλιά μετά από την επίσκεψη στην Ινδονησία θα μεταφερθούν στο Μπαλί για λίγες μέρες διακοπών.
Στην Ινδονησία υπάρχει η προσδοκία πως ο βασιλιάς Σαλμάν θα κάνει επενδύσεις δισεκατομμυρίων και θα ενδυναμωθούνε οι θρησκευτικοί δεσμοί των δύο χωρών. Στην διαδρομή από όπου θα περάσει η πομπή των οχημάτων του βασιλιά, τα γυμνά αγάλματα ¨σκεπάστηκαν¨, ενώ στο τζαμί Ιστικλάλ της Τζακάρτας χτίστηκε μια ειδική τουαλέτα.

Σύμφωνα με εφημερίδες της Ινδονησίας η Σαουδική Αραβία παράλληλα με τις οικονομικές επενδύσεις, θα ανοίξουν και τρία μεγάλα ινστιτούτα στην Ινδονησία που θα παρέχουν παιδεία στα αραβικά.

http://www.dha.com.tr/suudi-kralinin-bagaji-450-ton_1466987.html

1/3/2016

Σχ: Μάλιστα…. Ο βασιλιάς δηλαδή μπορεί να πειραχθεί από τα γυμνά αγάλματα αλλά δεν τον πειράζει η 27 τόνων ματαιοδοξία που σαν αλυσίδες στο πόδι του τις σέρνει παντού… Μπορεί να ενοχληθεί από τα αγάλματα, αλλά δεν ενοχλείται όταν οι ομογενείς του Άραβες στην Παλαιστίνη βασανίζονται. Ωραίο πρότυπο μουσουλμάνου ο βασιλιάς !