ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ¨ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ¨ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΧΟΥΣΕΪΝ-ΟΥΣΤΑ

Κείμενο του ιστολόγιου  31/3/2017

Πριν από μερικές μέρες δημοσιεύσαμε την παραπάνω φωτογραφία. Σε αυτήν βλέπουμε λοιπόν στα αριστερά τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χουσείν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος ευρισκόμενος σε μια ομήγυρη φίλων του κάνει το σήμα των φασισταριών της Τουρκίας και δολοφόνων του Ισαάκ, δηλαδή της οργάνωσης των Γκριζων Λύκων.

Τις επόμενες μέρες μετά το δημοσίευμα είδαμε την ανακοινωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σχετικά με το θέμα αυτό, ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν πως  ¨Σε επικοινωνία μας με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, μας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σε κοινωνική συνάθροιση και ότι οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα για να ειρωνευτούν ότι ακριβώς εκπροσωπούν οι γκρίζοι λύκοι. Κοινώς ότι διαψεύδει και αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Κατόπιν τούτου αναμένουμε και την δημόσια τοποθέτηση του επί των συγκεκριμενών στοιχείων¨

Εμείς από την πλευρά μας επειδή φυσικά και δεν πιστεύουμε αυτά τα περί ¨ειρωνίας¨  μπήκαμε απλά στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο κ. Χουσείν Μεχμέτ Ουστά. Από εκεί λοιπόν σας παρουσιάζουμε μερικές ακόμη αναρτήσεις του και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

2-6

Στην παραπάνω ανάρτηση πριν από μερικούς μήνες ο κ. Ουστά αναπαράγει ρητό του ιδρυτή των Γκρίζων Λύκων και ιστορικού ηγέτη του φασιστικού MHP Αλπαρσλάν Τουρκές.

4-6

Στην παραπάνω ανάρτηση του κ. Ουστά υπάρχει το ρητό ¨Να μην μας διδάσκουν εμάς δικαιοσύνη. Στους προδότες δεν υπάρχει ευσπλαχνία¨ και δείχνει ΛΥΚΟΥΣ….

 

Ousta

Στην παραπάνω ανάρτηση του ο κ. Ουστά εικονίζεται με τον νυν ηγέτη του ΜΗΡ και αρχιφασισταριό Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Και μάλιστα από πάνω γράφει ¨Αναμνήσεις για τις οποίες είμαι περήφανος¨.

Αν μετά από αυτά υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλλουν για τα πολιτικά του φρονήματα…ΠΑΣΟ ! Αν θέλετε κύριοι μπορείτε να βαφτίζετε το κρέας ως ψάρι, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα των λύκων που σας περιβάλλουν…