ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

1

Τούρκος πρόξενος Ακιντζή : Η Ολλανδία διέπραξε κάτι που θα καταχωρηθεί ως σκάνδαλο στην ιστορία της διπλωματίας.

 

4

Ο ιμάμης Μεγάλου Δερείου Αμπντουραχήμ Κουρού με λογοπαίγνιο αναφέρει πως ¨Η Δύση βουλιάζει και η Ανατολή ανατέλει¨.

 

Ahmet

Αντιπρόεδρος του DEB Αχμέτ Καρά: Καιρό ΄τώρα βλέπουμε καθαρά την αν΄ντίληψη περίδημοκρατίας στην Ευρώπη. Στην πραγματικότητα αυτή η διπλοπροσωπεία πάντοτε υπήρχε.

5

Ο κ. Ραμαδάν Μολλά είναι στελεχος της εφ. Μιλλέτ της Ξάνθης και μέλος της Κ.Ε. του DEB. SΣε αυτή του την ανάρτηση γράφει: Στην σφαγή της Σρεμπρένιτσο το 1995 από τα σερβικά τέρατα έκλεισαν τα μάτια τους. Ο ΑΘΛΙΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ διοικητής του ΝΑΤΟ Τόμας Γιάκομπ Πέτερ που δεν είχε καθόλου ανθρωπιά, πούλησε και εγκατέλειψε τότε στο θάνατο 8.000 ΒΟΣΝΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. Τώρα τα εγγόνια αυτής της ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ νοοτροπίας, μας πουλάνε ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

6

Ο ίδιος αναπαράγει ανάρτηση που λέει : Εμάς δεν  μπόρεσαν να μας σταματήσουν τα άρματα μάχης και τα F-16. Θα μας σταματήσουν οι αγελάδες της Ολλανδίας ;

 

Erhan

Ερχάν Ιμάμογλου-πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ : Ντροπιαστικές οι αδικίες που έγιναν σε βάρος υπουργών και διλωματών της Τουρκίας στην Ολλανδία , στο κέντρο της Ευρώπης.

 

 

Kadir

Οι δύο αυτοί κύριοι βγήκαν στο Ρότερνταμ για να διαδηλώσουν υπέρ της ¨μητέρας πατρίδας¨ τους αλλά δεν ξέχασαν να πάρουν μαζί τους και σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨. O Καντίρ Αχμέτ είναι στέλεχος του τουρκοσυλλόγου Δυτικοθρακιωτών Χάγης. Μάλιστα δεν είναι του ΑΚΡ αλλά …Γκρίζος Λύκος.Για δείτε …

13043487_1149519991764982_8129252484983383302_n

Α ναι είναι και Έλληνας πολίτης… Τρομάρα μας !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone