ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Τ.Ε.Δ.

Έκτακτο: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ενάντια στις δομές της FETÖ στις Τ.Ε.Δ.

son-dakika-fetonun-tsk-yapilanmasina-dev-operasyon-h1488963242-eab123

Στα πλαίσια επιχείρησης υποδομών της FETÖ εντός των Τ.Ε.Δ. που είχαν τις επωνυμίες ¨Υπεύθυνος ζήτησης¨, ¨Οκουλτζού¨, ¨Γιατρός, ¨Κύριοι του Σπιτιού¨ και ¨Κύριος της Περιφέρειας¨, βγήκαν εντάλματα σύλληψης για 142 άτομα. Η αστυνομική επιχείρηση άρχισε με εντολή από την εισαγγελία Κωνσταντινούπολης και ήδη συνελήφθησαν 40 άτομα.

……………………..

Δύο μέθοδοι στα στρατιωτικά λύκεια: Πρόσληψη ή επιτυχία στις εξετάσεις

Εντοπίστηκε πως τα άτομα αυτά εφάρμοζαν στια στρατιωτικά λύκεια δύο διαφορετικές μεθόδους εργασίας. Στην πρώτη εξ αυτών προσλάμβαναν σε εστίες της οργάνωσης τα παιδιά τα οποία προερχόταν από οικογένειες της οργάνωσης, τα ετοίμαζαν για τις εξετάσεις και αργότερα τα έβαζαν να αποστηθίσουν τις απαντήσεις για τα ερωτήματα στις εξετάσεις του στρατιωτικού λυκείου των οποίων τα θέματα είχαν υποκλέψει. Η δεύτερη μέθοδος ήταν η μέθοδος της πρόσληψης. Από την στιγμή που παιδιά από την Ανατολία είχαν κερδίσει τις εξετάσεις και ήταν στα στρατιωτικά λύκεια, η οργάνωση επενέβαινε και προσλαμβάνοντας τα, ουσιαστικά τα κέρδιζε για την FETÖ.

Σύμφωνα με αυτά που εντόπισε η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης, η παρακολούθηση, η εξέλιξη, το πιθανό όφελος για την οργάνωση στο μέλλον και η ιδιωτική ζωή των μαθητών στα στρατιωτικά λύκεια, γινόταν από ένα μέλος της οργάνωσης που λεγόταν ¨Γιατρός¨. Μετά από την αποφοίτηση από τα στρατιωτικά λύκεια παρενέβαιναν οι  ¨Ιδιώτες αδερφοί¨.

……………

Αναφέρεται πως η αστυνομική επιχείρηση τις επόμενες μέρες, ενδεχομένως θα επεκταθεί και σε πάνω από 50 ενεργούς αξιωματικούς των ΤΕΔ, που εντοπίστηκε πως χρησιμοποιούσαν το σύστημα επικοινωνιών ByLock.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/son-dakika-fetonun-tsk-yapilanmasina-dev-operasyon-287358.html

8/3/2017

Σχ: ΟΛΑ αυτά συνέβαιναν εν γνώσει φυσικά της κυβέρνησης του ΑΚΡ. Και ήταν επιθυμητά για όσο ήταν σύμμαχοι. Όταν αργότερα τα χάλασαν, οι του ΑΚΡ έπεσαν λέει από τα σύννεφα¨ σχετικά με το τι μέθόδους ακολουθούσε η οργάνωση του Γκιουλέν….

Τι IQ πρέπει να έχει κάποιος για να τα πιστέψει αυτά;