ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Παρασκήνιο: Με επικεφαλής τον Ερντογάν σε προσευχή Παρασκευής  μπορεί να ανοίξει για λατρεία η Αγία Σοφία

ayasofya-namaz

Σε περίπτωση που η επιχείρηση που σχεδιάζει το ΑΚΡ για το όρος Κάντιλ δεν δώσει την ¨επιθυμητή επιρροή¨, σχεδιάζεται να ανοίξει για λατρεία η Αγία Σοφία, με μια προσευχή Παρασκευής στην οποία θα είναι επικεφαλής ο Ερντογάν.

Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ όταν στις αρχές του έτους σε συνάντηση που είχε στην Βαγδάτη με τον πρωθυπουργό του Ιράκ Χαϊντάρ Ελ Αμπάντι,  έδωσε συνέντευξη τύπου, είπε πως ¨Με δυνάμεις των πεσμεργκά και του κεντρικού Ιράκ, θα γίνουν οι δέουσες εργασίες για την εκκαθάριση του Σιντζάρ από τα τρομοκρατικά στοιχεία. ¨

Ο Αμντουλκαντίρ Σελβί-γνωστός φιλοκυβερνητικός ανακοίνωσε σχετικά με την επιχείρηση γράφοντας: ¨Τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, μπορεί να δούμε και στο Ιράκ μια επιχείρηση ανάλογη της ¨Ασπίδας Ευφράτη¨ κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης που βρίσκεται εκεί.

Η Ζεϊνέπ Γκιουρτζανλί στην εφημερίδα Σοζτζού, έγραψε πως ¨σύμφωνα με πληροφορίες από το μέγαρο του ΑΚΡ, συχνά συζητείται τελευταία μια επιχείρηση που θα γίνει τον επόμενο μήνα στο όρος Κάντιλ.

Η Γκιουρτζανλί στην συνέχεια γράφει: ¨Σε περίπτωση που αυτή η επιχείρηση δεν αποδώσει την επιθυμητή επιρροή, το στοιχείο της έκπληξης είναι η Αγία Σοφία… Στην τεχνητή κρίση που άρχισε με την Ολλανδία και περιέλαβε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, η ρητορική του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν έφτασε στο ¨σταυρός έναντι ημισελήνου¨  και στο ¨μουσουλμάνοι κατά χριστιανών¨. Μια τόσο μεγάλη λοιπόν ρητορική, πρέπει να στεφθεί ε μια μεγάλη ¨δράση¨.  Στην Άγκυρα λοιπόν συζητείται πως αυτή η ¨δράση¨ μπορεί να είναι μια προσευχή στην Αγία Σοφία από όλα τα μέλη του ΑΚΡ με επικεφαλής τον Ερντογάν.  Στο προεδρικό μέγαρο συζητείται σοβαρά παράλληλα με την ρητορική ¨σταυρός έναντι ημισελήνου¨ να σταματήσει να είναι μουσείο η Αγία Σοφία και να ανοίξει κανονικά για προσευχές¨.

Ο Γκιορμέζ είχε δηλώσει πως ¨δεν είναι μουσείο¨

ayasofya

Η Αγία Σοφία χτίστηκε επί αυτοκράτορος Ιουστινιανού το 547, σχεδόν 1000 χρόνια πριν από την άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Ο υπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων Μεχμέτ Γκιορμέζ αναφερόμενος στην Αγία σοφία που είναι μια από τις πιο παλιές εκκλησίες και έγινε μουσείο το 1935, είπε πως ¨Δεν είναι μουσείο. Η Αγία Σοφία δεν είναι εκκλησία. , Η Αγία Σοφία είναι ένα κτίριο του Μωάμεθ του Πορθητή ή και κοινό κτίριο όλων των μουσουλμάνων¨.

http://www.diken.com.tr/kulis-erdogan-onculugundeki-cuma-namaziyla-ayasofya-ibadete-acilabilir/
20/3/2017

Σχ: Οκ no problem. Την ίδια μέρα που θα το κάνουν να τους κλείσουμε το προξενείο στην Κομοτηνή. Οποιοδήποτε πιθανό αντίποινο εκ μέρους τους δεν έχει ουσιαστικό αντίκτυπο σε εμάς. Αρκεί να φύγει το καρκίνωμα. Αν όμως δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό, τότε τουλάχιστον ας τους στείλουμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ πακέτο 4-5 γνωστούς πράκτορες της Τουρκίας, για να πάρουν έτσι το μύνημα…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email