ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Αθήνα ανακατώθηκε: Η κυβέρνηση δεν κράτησε τον λόγο της

resized_d4893-2218_tur_picture_20170222_11034819_11034809

Διοργανώθηκε διαδήλωση από αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά αντέδρασε λέγοντας «Αυτά τα αιτήματα όταν οι κυβερνώντες ήταν στη αντιπολίτευση μας είχαν υποσχεθεί την υποστήριξη τους, όμως η κυβέρνηση δεν κράτησε τον λόγο της».

Στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος έγινε διαδήλωση διαμαρτυρίας από δύο χιλιάδες ένστολους για την λιτότητα και για τις κακές συνθήκες εργασίας.

Τα συνθήματα κατά της πολιτικής  λιτότητας του κράτους ήταν: «προστατεύστε αυτούς που σας προστατεύουν», «προστατεύστε τα δικαιώματά σας, προστατεύστε τις ζωές σας».

Σε δήλωση που έκανε η πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά είπε «Θέλουμε να δοθεί ένα τέλος στην μείωση του προϋπολογισμού, θέλουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και προσλήψεις».

H Τζατζανά δήλωσε ότι για αυτά τα αιτήματα είναι αναγκασμένοι να χυθούν στους δρόμους, επίσης είπε «Αυτά τα αιτήματα όταν οι κυβερνώντες ήταν στη αντιπολίτευση μας είχαν υποσχεθεί την υποστήριξη των αιτημάτων, όμως η κυβέρνηση δεν κράτησε τον λόγο της. Έχουμε ανάγκη την επίλυση των αιτημάτων για να εξασφαλίσουμε καλύτερη ασφάλεια». Στην Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι έχασαν τις δουλειές τους. Μειώθηκαν σε σημαντικό αριθμό οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας καθώς και τα εισοδήματα τους εξαιτίας των μέτρων λιτότητας.

http://www.yenisafak.com/dunya/atina-karisti-hukumet-sozlerini-tutmuyor-2618429

23/2/2017

Σχ : Η εικόνα του αστυνομικού που αιμορραγούσε στα Ιωάννινα ήταν πραγματικά τραγική. Με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου. Είναι δυνατόν να πλησιάζει ο εσμός των παρακρατικών με τις μαύρες και κόκκινες σημαίες (με χοντρά κοντάρια…) και να τους αφήνουν  να πλησιάσουν τους αστυνομικούς ; Τι είναι οι αστυνομικοί ; Σάκοι του μποξ ; Απίστευτο. Σε ποιά χώρα του κόσμου θα γινόταν αυτό ;

Και όλα αυτά δεν καλύπτονται με  ψέματα από τα βοθροκάναλα του τύπου ¨Η παρουσία της Χ.Α. πυροδότησε επεισόδια…¨. 

index