ΔΗΘΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ ΜΠΑΠ, ΑΛΛΑ…

Πικρή είδηση από την Ελ Μπαπ: 1 μάρτυρας

091220131056502864443.jpg

Στην περιοχή Ελ Μπαπ της Συρίας, κατά την διάρκεια επιχείρησης εκκαθάρισης αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών που είχε τοποθετήσει η ISIS, συνέβη έκρηξη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας επιλοχίας και να τραυματιστούν δύο στρατιώτες.

Κατά την 182η ημέρα της επιχείρησης Ασπίδα Ευφράτη που διεξάγουν στην Συρία οι ΤΕΔ και ενώ ο τουρκικός στρατός στηρίζει την συνεχιζόμενη προέλαση του Ελεύθερου Συριακού Στρατού στην Ελ Μπαπ, μηχάνημα έργου κατά την διάρκεια εκκαθάρισης, πάτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Από την έκρηξη σκοτώθηκε ο επιλοχίας Γιαβούζ Ιστζάν και τραυματίστηκαν δύο άλλοι στρατιώτες.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο του Κίλις, ενώ η σορός του μάρτυρα επιλοχία μεταφέρθηκε από συμπολεμιστές του ως τα σύνορα και από εκεί με ελικόπτερο στην ιατροδικαστική του Γκαζιάντεπ.
……………….

http://www.dha.com.tr/el-babda-1-asker-sehit-oldu_1460945.html

21/2/2017

Σχ: Πρώτα ανακοίνωσε ο ΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ πως έληξαν οι επιχειρήσεις στην Ελ Μπαπ και μετά πως γίνονται εκκαθαρίσεις ! Αν μπορεί κανείς στρατιωτικός ας μας εξηγήσει την διαφορά γιατί προφανώς εμείς είμαστε ανεπαρκείς στο να κατανοήσουμε τι εννοεί ο αρχηγός…