ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Σκοτώθηκε τρομοκράτης που επιτέθηκε στην αστυνομική διεύθυνση του Γκαζιάντεπ

100120171601173517464_2

Στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην αστυνομία του Γκαζιάντεπ, υπήρξε αμέσως ανταπόδοση πυρών, σκοτώθηκε ένας τρομοκράτης, ενώ άρχισε επιχείρηση για την σύλληψη του δεύτερου που διέφυγε.  Στην σύγκρουση τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός. Σε επίθεση που έγινε πέρσι τον Μάιο με όχημα βόμβα στο ίδιο κτίριο, είχαν σκοτωθεί τρεις αστυνομικοί.

Στις 15:20 δύο τρομοκράτες με όπλα στα χέρια, ήρθαν στην αστυνομική διεύθυνση που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μάρτυρα Γιουσούφ Ερίν και πυροβολώντας θέλησαν να  μπούνε μέσα.  Στο σημείο ελέγχου όμως που βρίσκεται περίπου 50 μέτρα από την είσοδο, οι αστυνομικοί αμέσως άνοιξαν πυρ και υπήρξε ανταλλαγή πυρών.Μετά από την σύρραξη που κράτησε 2 λεπτά, ο ένας τρομοκράτης σκοτώθηκε και ο άλλος διέφυγε. Στην διάρκεια της σύρραξης, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, που μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Μετά από την επίθεση στην περιοχή μεταφέρθηκε στην περιοχή μεγάλος αριθμός από διασώστες και αστυνομικούς των ειδικών επιχειρήσεων και με άλλων με πολιτικά ή με στολή.. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους πολίτες ενώ απέκλεισαν όλους του δρόμους και πεζόδρομους που οδηγούσαν προς το κτίριο της αστυνομίας

…………………
http://www.dha.com.tr/gaziantep-emniyet-mudurlugune-saldiran-terorist-olduruldu_1432868.html

10/1/2017