ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ !

O Ερντογάν μετέφερε σε ομιλία το στημένο με μοντάζ βίντεο με το ¨Εμείς στήσαμε την ISIS¨ που είχε κάνει το κανάλι A Haber

index

O πρόεδρος Ερντογάν ξεγελασμένος από την αλλοίωση που έκανε το κανάλι A Haber, σε ομιλία του είπε πως ¨Ένας Αμερικανός στρατηγός βγαίνει και δηλώνει πως ¨Εμείς στήσαμε την ISIS¨….

Το φιλοκυβερνητικό κανάλι Α Haber, έκανε ¨μονταρισμένη μετάφραση¨ σε μια ομιλία που έκανε το 2011 προς το Democracy Now,  ο πρώην Αμερικανός αρχιστράτηγος του ΝΑΤΟ Γουέσλι Κλαρκ. Στο αυθεντικό βίντεο ενώ ο Κλάρκ λέει πως ¨Πιστεύω πως επειδή το μόνο εργαλείο που έχουμε είναι το σφυρί, κάθε πρόβλημα που έχουμε το βλέπουμε σαν καρφί¨, ενώ η απόδοση από το κανάλι ανέφερε πως είπε ¨Μας χρειαζόταν ένα σφυρί , για αυτό ιδρύσαμε την ISIS¨.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ξεγελασμένος από αυτή την διαστρέβλωση του A Haber, στην ομιλία που έκανε απόψε στην Σανλιούρφα, είπε πως ¨ Ένας Αμερικανός στρατηγός βγαίνει και δηλώνει πως ¨Εμείς στήσαμε την ISIS¨. Δεν το λέω εγώ, ο Αμερικανός στρατηγός το λέει¨.

Ο Ερντογάν μεταξύ άλλων ανέφερε : ¨ Ένας Αμερικανός στρατηγός βγαίνει και δηλώνει πως ¨Εμείς στήσαμε την ISIS¨. Δεν το λέω εγώ, ο Αμερικανός στρατηγός το λέει. Καταλαβαίνω λοιπόν πόσο δίκιο είχαμε όταν ανησυχούσαμε. Να λοιπόν και το PYD και το YPG. Ποιος βρίσκεται από πίσω τους ; Ποιος τους δίνει όπλα ; ……Κανείς δεν μπορεί να χωνέψει μια ενδυναμωμένη Τουρκία. Ξέρουν τι  μπορεί να πετύχει μια ισχυρή Τουρκία. Αλλά είτε θέλουν είτε όχι, εμείς αυτή την δουλειά θα την πετύχουμε. Ότι και να πράξουν, εμείς δεν πρόκειται να αποδεχτούμε τα σενάρια των τρομοκρατικών οργανώσεων και των  οικονομικών χειρισμών.

……………….

http://www.cumhuriyet.com.tr/ haber/siyaset/656586/Erdogan__ A_Haber_in_montajladigi_ haberi_konusmasina_tasidi___ DAES_i_biz_kurduk__diyor.html

6/1/2017

Σχ: Προφανώς και η εφημερίδα ξέρει πως ο Ερντογάν εσκεμμένα χρησιμοποίησε το ψέμα του φιλοκυβερνητικού καναλιού, αλλά δεν το λέει διότι …θα ακολουθήσει βαρύς πέλεκυς !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone