ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ HDP ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς είδε μετά από 33 μέρες τα παιδιά του. Η σύζυγος του μετέφερε το μήνυμα του

demirtas_esi_ile_gorustu_h81605

‘Σε αυτό τον δύσκολο πολιτικό αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί, σε αυτή την δύσκολη περίοδο θα επιμείνουμε για να αλλάξουμε τον τόπο. Όμως ο αγώνας κάθε φορά μας αυξάνει την αποφασιστικότητά μας, το ηθικό μας και τον ενθουσιασμό μας. Αυτό θέλω να βγαίνει από τις ψυχές σας.

Το HDP για τον λαό της Τουρκίας είναι η μοναδική πηγή ελπίδας. Για την ελευθερία και την ειρήνη του λαού, η ανάγκη και η αφοσίωση του που δεν μπορεί να μείνει μέσα στους τέσσερις τοίχους είναι ένα δυνατό συναίσθημα.

Σε όλους τους συντρόφους μας, η ιστορία μας φόρτωσε με αυτή την ευθύνη και το καθήκον μας έφερε σε αυτή την ακλόνητη στάση. Για μένα αυτό είναι μια πηγή ηθικού. Αυτή η κατάσταση ομηρίας πρέπει να γνωρίζουμε ότι  δεν θα διαρκέσει πολύ. Eδω μέσα στην ανομία και την πολιτική που προσπαθεί να μας έχει ομήρους η νοοτροπία μας είναι η μεγαλύτερη απάντησή μας. Θα μεγαλώσουν το HDP.

Όλους εσάς σας εμπιστεύομαι και σας πιστεύω. Όλοι μαζί να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία. Εμείς είμαστε αρκετά καλά και κρατάμε το ηθικό μας, και εσείς έτσι να είστε. Σε όλους τους συναδέλφους μου χαιρετισμούς από τα βάθη της ψυχής μου και σας μεταφέρω την αγάπη μου.

Με πιστή φιλία. Σελαχατίν Ντεμιρτάς. Φυλακές Ανδριανούπολης.

http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_galeri/641770/1/Selahattin_Demirtas_33_gun_sonra_cocuklariyla_gorustu__Esi_Demirtas_in_mesajini_iletti.html

7/12/2016