ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Εντύπωση προκάλεσε στην τελετή για το Σαρίκαμις, το αξίας 5.000 λιρών μπουφάν του υπουργού Αρσλάν… Προσέξτε το αριστερό μανίκι

1

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων τιμής για τους μάρτυρες του Σαρίκαμις, εκτελέσθηκε στο Μνημείο του Άνω Σαρίκαμις του νομού Καρς, πρόγραμμα τιμής με την παρουσία των υπουργών Μεταφορών-Ναυτιλίας και Επικοινωνιών Αχμέτ Αρσλάν και του υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού Ακίφ Τσαγατάι. Στα πλαίσια του προγράμματος αναγνώσθηκε Κοράνι και μετά από την προσευχή για τους μάρτυρες, έγιναν ¨βολές σεβασμού από όπλα¨. Στο πρόγραμμα αυτό η επιχείρηση Σαρίκαμις περιγράφηκε από έναν αξιωματικό.

1288607366

Την τελετή αυτή στο Καρς την σφράγισε το μπουφάν του υπουργού Μεταφορών-Ναυτιλίας και Επικοινωνιών Αχμέτ Αρσλάν.

12

Κατά την τελετή τιμής των ηρώων του Σαρίκαμις, φάνηκε πως στο αριστερό μανίκι του μπουφάν του υπουργού Αρσλάν υπήρχε η σημαία της Αγγλίας.

3

Μαθεύτηκε πως το κόστος του μπουφάν που φορούσε ο υπουργός στην τελετή τιμής για του μάρτυρες του Σαρίκαμις, είναι περίπου 1300 ευρώ, δηλαδή 5.000 λίρες.

Θέμα συζήτησης έγινε στα σόσιαλ μίντια το μπουφάν με την αγγλική σημαία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Σοζτσού, το κόστος του μπουφάν είναι 1300 ευρώ, δηλαδή 5.000 λίρες.

http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/turkiye/657432/4/Sarikamis_toreninde_Bakan_Arslan_in_giydigi__5_bin_liralik__mont_olay_oldu…_Sol_kola_dikkat.html

9/1/2017