ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ !

Βουλευτής του ΑΚΡ κατηγόρησε τους δολοφονημένους στρατιώτες: Ο ένας ήταν της ISIS και ο άλλος πήγε εκεί με την θέληση του

samil_tayyar_akp_isid

Η κυβέρνηση του μεγάρου και του ΑΚΡ μετα από την τακτική της σιωπής και της φίμωσης σχετικά με τους δύο στρατιώτες που δολοφόνησε καίγοντας τους η ISIS, τώρα άρχισε να κατευθύνεται στο να κατηγορεί τους ίδιους τους στρατιώτες. Ο βουλευτής του ΑΚΡ Σαμιλ Ταγιάρ υποστήριξε πως ο ένας ο στρατιώτης ήταν μέλος της ISIS και ο άλλος ¨πήγε εκεί με την δική του βούληση¨.

Μια εβδομάδα πέρασε μετά από την δημοσίευση του βίντεο στο οποίο η ISIS καίει δύο μέλη του τουρκικού στρατού. Πέραν της δήλωσης ¨Ερευνούμε τις εικόνες αυτές¨ που έκανε το υπουργείο Αμύνης, καμία άλλη δήλωση δεν έγινε από την κυβέρνηση ή από κάποιον από τους σχετιζόμενους φορείς.

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ ¨κάνουν την πάπια¨, ενώ τέθηκε σε λειτουργία κάθε είδους λογοκρισία για να παρεμποδιστεί η διαδοση του βίντεο αυτού στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι παραβίασαν την λογοκρισία και ζήτησαν λογοδοσία για την πολεμοκάπηλη πολιτική, δέχτηκαν την επίθεση της αστυνομίας.

Η τάση της εξουσίας να σωπαίνει και να φιμώνει, τώρα εξετράπη φτάνοντας να κατηγορεί τους ίδιους τους στρατιώτες. Στην κατεύθυνση αυτή ήρθε η εντυπωσιακή δήλωση του βουλευτή Γκαζιάντεπ του ΑΚΡ-Σαμίλ Ταγιάρ.

Ο Ταγιάρ μιλώντας στην εφημέριδα ¨Πυξίδα¨, αρχικά δήλωσε πως μόνο μετά από εξέταση του βίντεο από τον TÜSİAD θα γίνει αντιληπτό αν είναι αληθινό ή όχι, ενώ μετά σαν να είχε δεχθεί ήδη το αληθές του βίντεο, κατηγόρησε τους πυρποληθέντες στρατιώτες.

Δήλωσε: ¨Αυτός που φορά ρούχα στρατιωτικού καμουφλάζ είναι μέλος της ISIS γεννημένος στο Ικόνιο. Δεν έχει καμία σχέση με τον στρατό ¨ ενώ για τον δεύτερο είπε πως ¨Αυτός πήγε εκεί από φυλάκιο του Κίλις. Μετέβη μόνος του ή απήχθη ; Αυτό ερευνάται, ενώ η επικρατούσα άποψη είναι πως πήγε με δική του βούληση¨.

Sendika14.0rg  29/12/2016

Σχ : Και όλα αυτά διότι το κάψιμο των στρατιωτών αποτελεί ένα έμμεσο χαστούκι στην άφρονα πολιτική του Ταγίπ.  Άρα αφού αυτό το περιστατικό βλάπτει τον ¨πολυχρονεμένο σουλτάνο¨, τότε φταίνε τα θύματα !

Πιο χυδαίος κόλακας από τον Ταγιάρ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !

Αναλογιστείτε την θέση των οικογενειών των στρατιωτών αυτών. Έστειλαν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν την πατρίδα. Ο πρόεδρος -ψυχάκιας τα έστειλε στην Συρία. Είδαν τα παιδιά τους να αιχμαλωτίζονται  από τους πρώην συμμάχους του Ερντογάν , οι οποίοι λίγο αργότερα τα έκαψαν ζωντανά… Και από πάνω να βλέπουν τώρα μετά θάνατον να βγαίνει η κάθε κουράδα σαν τον Ταγιάρ και να σπιλώνει την μνήμη τους…