ΕΠΑΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΪΝΑ !

Προειδοποίηση από τον Γιλντιρίμ για κοινοποιήσεις που επαινούν την φρίκη : Θα υπάρξουν ποινικές συνέπειες

yl

Ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ αναφερόμενος σε αναρτήσεις οι οποίες εμπεριείχαν μίσος για τις γιορτές πρωτοχρονιάς ή γι άλλες που επαινούσαν την επίθεση που έγινε, προειδοποίησε πως θα υπάρξουν ποινικές κυρώσεις  για αυτές.

Στην ένοπλη επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο διάσημο νυχτερινό κλαμπ Ρέινα στο προάστιο Ορτάκιοι της Κωνσταντινούπολης 39 άτομα σκοτώθηκαν και 65 τραυματίστηκαν. Ο δράστης αναφέρεται πως ήταν ένα άτομο, ο οποίος άλλαξε το παλτό που φορούσε και μπερδεύτηκε στο πλήθος.

Σε μια περίοδο όπου κορυφώθηκαν η ρητορική των διακρίσεων ενάντια στους εορτασμούς για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά, οι αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια που επαινούσαν την επίθεση αύξησαν ακόμη περισσότερο το σοκ, ενώ η πρώτη αντίδραση για αυτό ήρθε από την Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων.  Η Διεύθυνση αυτή που λίγο πριν είχε χαρακτηρίσει τους εορτασμούς για την πρωτοχρονιά ¨παράνομους¨, τώρα ¨αναγκάστηκε¨ να ανακοινώσει πως οι επιθέσεις σε κέντρα διασκέδασης είναι ισότιμες με τις επιθέσεις σε ιερούς χώρους.

……………….
Diken  2/1/2016
%ce%b2%ce%b5%ce%ba%ce%b9%cf%81

Σχ : Με δεδομένο ότι παρόμοια ακριβώς δήλωση έκανε χτες και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, είναι προφανές πως ένα όχι ασήμαντο μέρος της τουρκικής κοινωνίας επιχαίρει (!) για αυτό που έγινε στο Ρέινα, διότι απλά ¨σύμφωνα με το Ισλάμ δεν εορτάζεται η πρωτοχρονιά κ.λ.π.¨….Τράτζικ !

Το AKP βέβαια δεν έχει κανένα δικαίωμα να εμφανίζεται σαν να ¨πέφτει από τον ουρανό¨.

Θεριζει ότι ακριβώς έσπειρε…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone