ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Aνακοινώθηκαν τα μέτρα για την Κωνσταντινούπολη

301220161608277340967_2

Για την βραδιά της πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη, 17 χιλιάδες αστυνομικοί θα δώσουν τον αγώνα ενάντια σε αδικήματα όπως σεξουαλική παρενόχληση, κλοπές τσαντών και κλοπές. Στα πλαίσια αυτά θα υπάρχουν αστυνομικοί με εμφάνιση εργάτη καθαριότητας, λούστρου, καστανά,  πωλητή λαχείων και Αϊ-Βασίλη.

Εν όψει της πρωτοχρονιάς τα μέτρα ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολη κορυφώθηκαν. Στα πλαίσια των μέτρων αυτών οι ομάδες ασφαλείας θα παρεμβαίνουν αμέσως  στους κλέφτες , ληστές και σε αυτούς που παρενοχλούν σεξουαλικά. Ο υποδιευθυντής των Ομάδων Ασφαλείας Κωνσταντινούπολης  Ζαφέρ Μπαίμπαμπα μιλώντας στην είσοδο του πάρκου Γκεζί για τα μέτρα ασφαλείας είπε: Για να μπορέσει να περάσει μια γαλήνια και ασφαλή πρωτοχρονιά ο λαός της Κωνσταντινούπολης, θα είμαστε επί ποδός 17 χιλιάδες αστυνομικοί.  Η διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι πήραμε ιδιαίτερα μέτρα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως στις αποβάθρες, βαπόρια, αεροδρόμια, μετρό και λεωφορεία.  Στην πλατεία Ταξίμ και στην λεωφόρο του Πέρα, θα υπάρχουν ομάδες ασφαλείας με διάφορες στολές επαγγελμάτων, ομάδες κατά των ναρκωτικών, αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων και ΜΑΤ. Στην πλατεία Ταξίμ θα έχουμε ένα όχημα ζωντανής μετάδοσης, 96 σταθερές κάμερες και 40 κινητές

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ο Μπαίμπαμπα είπε επίσης πως όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία Ταξίμ θα είναι κλειστοί για τα οχήματα και ότι περιφερειακά της πλατείας θα σχηματιστούν 40 σημεία ελέγχου.

http://www.dha.com.tr/istanbuldaki-yilbasi-onlemleri-aciklandi_1426087.html

30/12/2016

Σχ : Ο τίτλος που δώσαμε στην ανάρτηση μας αυτή ΔΕΝ είναι ειρωνικός. Όχι θα κάθονται  να ασχολούνται με το κάθε παραστρατημένο που πετά μολότοφ και μετά πάει και χώνεται μέσα στο πανεπιστήμιο !

Ας πάνε οι ¨μάγκες¨ οι δικοί μας να το κάνουν αυτό εκεί…

Και φυσικά δεν είναι θέμα της αστυνομίας αυτό αλλά καθαρά πολιτική βούληση…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone