ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ

Στον δήμο Μπαγτζιλάρ σκοτώθηκε ανασφάλιστος εργάτης και για να μην γίνει αντιληπτό αυτό τον έκαψαν !

bagcilar-da-sigortasiz-calistirilan-isci-hayatini-kaybetti-anlasilmasin-diye-yaktilar-219840-5

Σε εταιρία στην οποία είναι μέτοχος ο Λοκμάν Τσαγιριτζί – δήμαρχος και του Μπαγτζιλάρ (μέλος του ΑΚΡ) και είχε αναλάβει έργο αστικής ανάπλασης του δήμου, σκοτώθηκε ένας ανασφάλιστος εργάτης στην διάρκεια μιας κατεδάφισης. Αναφέρεται πως εκ των υστέρων, για να μην γίνει αντιληπτό το περιστατικό αυτό, τον έκαψαν.

Σύμφωνα με την είδηση από την Sol,μετά από την ανακήρυξη ως ¨επικίνδυνης περιοχής¨ πολλοί πολίτες πετάχτηκαν στον δρόμο εν μέσω χειμώνα. Η εταιρία Demirciler στην οποία είναι μέτοχος και ο Λοκμάν Τσαγιριτζί – δήμαρχος και του Μπαγτζιλάρ (μέλος του ΑΚΡ), εκτελούσε εργασία κατεδάφισης στην περιοχή Αλμπαϊράκ.

Σε ιστοσελίδα στο FB με την ονομασία ¨Αγώνας ενάντια στην αστική ανάπλαση της περιοχής Αλμπαϊράκ¨, κάποιοι χρήστες υποστήριξαν πως χτες κατά την διάρκεια των εργασιών ένας εργάτης σκοτώθηκε και ότι για να μην γίνει αντιληπτό αυτό, τον έκαψαν.

Κάτοικοι της περιοχή ανέφεραν πως κατά την διάρκεια της κατεδάφισης, σε κάποια στιγμή είδαν κάποια άτομα της ομάδας κατεδάφισης να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο του περιστατικού.

http://www.birgun.net/haber-detay/bagcilar-da-sigortasiz-calistirilan-isci-hayatini-kaybetti-anlasilmasin-diye-yaktilar-138880.html

9/12/2016