ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ…

Γιατρός ο οποίος είχε αντίρρηση για την επιβαλλόμενη εκπαίδευση προσευχής στο σχολείο του γιού του, απολύθηκε από την δουλειά του !

1379504_10151963712298493_267837614_n

Ο Δρ, Αμπουζέρ Μεράλ που εργαζόταν σε ιδιωτικό φορέα υγείας στην Γιάλοβα, υπέβαλε ένσταση για την υποχρεωτικότητα της προσευχής που εφαρμοζόταν στα πλαίσια του μαθήματος των θρησκευτικών στο σχολείο του γιού του. Η διεύθυνση του σχολείου κατήγγειλε τον Δρ. Μεράλ στην εφημερίδα-εκτελεστή Ακίτ. Η Ακίτ έβγαλε την είδηση με τίτλο ¨Μα τι γιατρός είναι αυτός ;¨ και μετά ο Δρ. Μεράλ απολύθηκε από την δουλειά του.

…………………….

Η Ακίτ πριν από λίγο μέρες με άρθρο της που έφερε τον τίτλο ΄Μα τι γιατρός είναι αυτός ;¨ , στοχοποίησε τον Αμπουζέρ Μεράλ. Την ίδια μέρα με το δημοσίευμα ο Δρ. Αμπουζέρ Μεράλ απολύθηκε από την δουλειά του.

ΔΡ. ΑΜΠOΥΖΕΡ ΜΕΡΑΛ : ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ

Ο Δρ. Αμπουζέρ Μεράλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, προέβη σε ανακοίνωση και είπε τα εξής:

Η εφημερίδα-εκτελεστής Ακίτ με στοχοποίησε. Ο λόγος είναι το ότι εναντιώθηκα στην υποχρεωτική εφαρμογή της προσευχής και στην πλύση εγκεφάλου σε βάρος του γιού μου στο γυμνάσιο. Απειλήθηκα από το σχολείο. Μου είπαν να πάρω πίσω το έγγραφο διαφορετικά θα συμβούν άσχημα πράματα. Δεν υποχώρησα στις απειλές. Και αυτοί έβαλαν την εφημερίδα εκτελεστής την Ακίτ να γράψει ένα άρθρο-λιντσάρισμα. Από Άγκυρα απείλησαν το νοσοκομείο όπου εργαζόμουν για να με απειλήσουν. Στον λογαριασμό μου μέχρι τώρα έχω δεχτεί εκατοντάδες προσβολές και απειλές. Το έγγραφο μου δεν εμπεριέχει κανένα στοιχείο αδικήματος.

…………

Μετά από αυτή την δήλωση, ο Δρ.Αμπουζέρ Μεράλ απολύθηκε από το νοσοκομείο στο οποίο δούλευε ! Μετά από αυτό ο Δρ. Αμπουζέρ Μεράλ πάλι μέσω FB ανακοίνωσε τα εξής :

Απόψε τερματίστηκε η εργασία μου στο νοσοκομείο. Σίγουρα δεν τους κατηγορώ. Τους πήραν τηλέφωνο από ψηλά. Εντέλει πρόκειται για μια επιχείρηση. Εκατοντάδες άτομα τρώνε ψωμί. Η αυτοκρατορία του φόβου έχει καταλάβει τους πάντες. Αυτοί οι οποίοι παίζουν με το ψωμί μου και με απειλούν θα λογοδοτήσουν. Θα κάνω χρήση κάθε νόμιμου μέσου¨.

http://haber.sol.org.tr/toplum/okulda-ogluna-dayatilan-namaz-egitimine-itiraz-eden-doktor-isten-atildi-177968

5/12/2016