ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ…

Tα ¨στιγμιαία¨ ψέματα των ομοϊδεατών: Οι τζιχαντιστές δηλώνουν πως ¨εμείς τα κάψαμε¨ και αυτοί λένε¨ τα έκαψε ο Άσαντ¨….

cz90fdfweaag1tc

Τα φιλοκυβερνητικά μίντια που μεταδίδουν τα ψέματα τους από το Χαλέπι, αναφερόμενα στην πυρπόληση λεωφορείων από τζιχαντιστές στα χωριά Φούα και Κεφράγια μετέδωσαν πως ¨Τα λεωφορεία με τα οποία θα γινόταν η εκκένωση πυρπολήθηκαν από τρομοκρατικές ομάδες φίλα κείμενων στον Άσαντ¨.

Είχε αποφασιστεί πως στα πλαίσια της εκεχειρίας, έναντι τη εκκένωσης των τζιχαντιστών από το Χαλέπι, θα επιτρεπόταν στους πολίτες να έφευγαν από τα χωριά Φούα και Κεφράγια.

Την ώρα που είχε αρχίσει η εκκένωση στο ανατολικό Χαλέπι, λεωφορεία τα οποία είχαν πάει στα χωριά Φούα και Κεφράγια για να πάρουν τους εγκλωβισμένους εκεί πολίτες, πυρπολήθηκαν από τους τζιχαντιστές.

Και ενώ ήταν φανερό πως οι τζιχαντιστές τα πυρπόλησαν, τα ΜΜΕ του ΑΚΡ έριξαν το φταίξιμο στον Άσαντ.

dsalknda iha

Η Γενί Σαφάκ έβγαλε την είδηση με τον τίτλο ¨Τρομοκρατικές ομάδες προσκείμενες στον ΄Ασαντ πυρπόλησαν τα λεωφορεία¨., ενώ το πρακτορείο Ihlas έριξε το ψέμα πως ¨Λεωφορεία τα οποία κατευθυνόταν στο Χαλέπι για την εκκένωση, δέχτηκαν επίθεση από το καθεστώς και από δυνάμεις του Ιράν¨.

Μια άλλη φιλοκυβερνητική η Σαμπάχ, είχε τον τίτλο ¨Σιιτικές πολιτοφυλακές πυρπόλησαν τα λεωφορεία¨.

……………

Στο μεταξύ σύμφωνα με βίντεο που βγήκαν σε μέσα κοινωνική δικτύωσης οι τζιχαντιστές έκαψαν όλα τα λεωφορεία που πήγαν στα χωριά Φούα και Κεφράγια. Μάλιστα σε ένα από αυτά τα βίντεο, ένας τζιχαντιστής δηλώνει πως ¨Θα κάψουμε όλους όσους έρθουν να παραλάβουν τα σιιτικά γουρούνια¨.

http://haber.sol.org.tr/medya/yandaslardan-anlik-yalan-cihatcilar-biz-yaktik-diyor-yandaslar-esad-yakti-179437
18/12/2016