ΕΚΑΝΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΣΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ !

Έκανε χατ-τρικ αλλά στην δική του εστία !

131120161713441891789_2

Ένα ανεπανάληπτο γεγονός συνέβη στον αγώνα 1ης ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Σακάρια μεταξύ των ομάδων Κουζουλούκ Ερσόι και Τσάμλιτζα Μπελντέ.

Ο αμυντικός παίκτης Αττίλα Ελίκ της Κουζουλούκ Ερσόι, στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε τρία αυτογκόλ. O πρόεδρος της ομάδας Μουράτ Κουρούογλου, μιλώντας σχετικά με τα τρία αυτογκόλ στο ματς στο οποίο η ομάδα του έχασε με 5-2 , δήλωσε πως ¨Μια άτυχη κατάσταση.  Θέλησε να βγάλει την μπάλα έξω και την έβαλε μέσα, θέλησε να την απομακρύνει και την έβαλε μέσα¨.

Στο στάδιο με συνθετικό χλοοτάπητα της πόλης Καρασού, αντιμέτωπες ήρθαν οι ομάδες  Κουζουλούκ Ερσόι και Τσάμλιτζα Μπελντέ. Το πρώτο μισό του αγώνα έληξε με την Κουζουλούκ Ερσόι να νικά 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αμυντικός της ομάδας του Καρασού, με κεφαλιά έβαλε γκολ στην εστία του , κάνοντας το σκορ 1-1.  Στο 70ο λεπτό ο Αττίλα χτύπησε την μπάλα προς την εστία του κάνοντας το σκορ 2-1. Με ένα γκολ από τον Αϊντίν η Τσάμλιτζα Μπελντέ έκανε το σκόρ 3-1.

Ο Αττίλα στο 80ο λεπτό θέλοντας να διώξει την μπάλα, ¨νίκησε¨ για τρίτη φορά τον τερματοφύλακα του , κάνοντας έτσι στο σκορ 4-1. Ο Σελτζούκ έκανε το σκορ 4-2. Ο Αϊντίν βρίσκοντας για μια ακόμη φορά τα δίχτυα έκανε το σκορ 5-2, σκορ μ το οποίο έληξε και το ματς.
…………….

Ο αμυντικός Ατίλλα Ελίκ που έβαλε τρία αυτογκόλ, εκ των οποίων τα δύο με κεφαλιά, είπε πως και στα τρία η μπάλα χτύπησε πάνω του.
http://www.dha.com.tr/hat-trick-yapti-ama-kendi-kalesine_1380270.html

13/11/2016