ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

O υπουργός Ε.Ε. Τσελίκ συναντήθηκε με τον Τσίπρα

eba459d72566b60511a4c5b498d4e6d5_xl

ΑΘΗΝΑ (Πρακτορείο Αναντολού) – Ο αρχιδιαπραγματευτής και υπουργός Ε.Ε. Ομέρ Τσελίκ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Ο ευρισκόμενος για επίσημες επαφές στην Αθήνα Τσελίκ, είχε μια συνάντηση περίπου μιας ώρας με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Η πρώτη επίσκεψη-στάση του υπουργού Τσελίκ ήταν στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας. Εκεί τον υποδέχτηκε ο πρέσβης Χαλίτ Τσεβίκ , ενώ ο Τσελίκ είχε συνομιλίες στην πρεσβεία.

Αρχικά συναντήθηκε με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της τουρκικής μειονότητας, Αϊχάν Καραγιουσούφ, Μουσταφά Μουσταφά και Χουσείν Ζεϊμπέκ.

Αργότερα συναντήθηκε με τους εκλεγμένους μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ και τέλος συναντήθηκε με τον επιτροπή και τον πρόεδρο της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινοπολιτών Νίκο Ουζούνογλου.

Ο Τσελίκ κατά την δεύτερη μέρα της επίσκεψης του συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και με τον υπεύθυνο για θέματα Ε.Ε. Νίκο Ξυδάκη.

http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6324-ab-bakan%C4%B1-%C3%A7elik,-%C3%A7ipras-la-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Ft%C3%BC.html
3/11/2016

Σχ : Αναρωτιόμαστε, αυτός τώρα ήρθε για συνομιλίες με Έλληνες ή απλά για να νομιιμοποιήσει για πολλοστή φορά τους ψευδομουφτήδες ;