Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΓΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

291120161353145765762_2

………………..

¨Ρωτάω τον κύριο Γιλντιρίμ, θα πάρετε πίσω τα 18 νησιά ;¨

Ο Κιλιτσντάρογλου είπε πως στο Αιγαίο υπάρχουν 18 νησιά των οποίων η κυριαρχία δεν έχει δοθεί σαφώς στην Ελλάδα και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ για αυτά τα νησιά, του είπε: Στα 18 αυτά νησιά κυματίζει η σημαία της Ελλάδας. Σε εμάς ανήκουν αυτά τα νησιά. Κόκορας να  φωνάξει τον ακούμε. Σε αυτά υπάρχει η σημαία της Ελλάδας. Η Ελλάδα τα έχει καταλάβει.  Από την γλώσσα τους (σχ. μεταφρ. εννοεί τα μέλη του ΑΚΡ) δεν σταματά ο εθνικισμός. Μιλάνε για την Λωζάννη και λένε πως ¨Μειώθηκαν τα εδάφη μας¨

Μα εδώ χάσαμε 18 νησιά μπροστά στην μύτη μας. Ρωτάω λοιπόν τον κύριο Μπιναλί Γιλντιρίμ. Θα μπορέσετε ή δεν θα  μπορέσετε να πάρετε πίσω τα 18 νησιά ; Είστε ή δεν είστε εθνικιστής ; ¨

  ¨ΠΑΖΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ¨
Ο ηγέτης του CHP Κιλιτσντάρογλου στην ομιλία του αναφέρθηκε στις συζητήσεις για το προεδρικό σύστημα και είπε: Στην Κύπρο αυτή τη στιγμή η KKTC κατέχει το 37%. Θέλουν να την ρίξουν στο 29,2 %. Θέλουν να πουλήσουν την Κύπρο. Σε αυτά τα νησιά υπάρχει η σημαία της Ελλάδας. Εμείς τους λέμε ¨Γιατί δεν επεμβαίνετε, γιατί δεν διεκδικείτε τα δίκια μας¨. Και αυτοί μας λένε πως ¨Έχουμε μια πολύ μεγαλύτερη, πολύ σημαντικότερη δουλειά. Έχουμε τον αρχηγό μας. Προσπαθούμε να του βρούμε μια πολυθρόνα¨.

Δηλαδή παζαρεύοντας την χώρα προσπαθούν να κάνουν κάτι άλλο.

http://www.dha.com.tr/kilicdaroglundan-basbakana-cagri_1396473.html

29/11/2016

Σκεφτείτε τι κοινωνία είναι η τουρκική κοινωνία… Εκπροσωπείται στην βουλή στην συντριπτική της πλειοψηφία από τον ημίτρελο Ερντογάν, από τον Κιλιτσντάρογλου (που βλέπετε τι απόψεις εκφράζει) και από το κόμμα των Γκρίζων Λύκων το MHP….