ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

MΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ BIHLIMDER

e26238df8d9b44d93629c8d79a52c718_xl

Στα πλαίσια των πολιτιστικών ταξιδιών που οργανώνουμε ως σύλλογος BIHLIMDER, μεταφέρθηκαν τρία λεωφορεία με μαθητές στην 35η έκθεση βιβλίου Tüyap που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη.Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλούς συγγραφείς, να τους βάλουν να υπογράψουν τα βιβλία που αγόρασαν, γνώρισαν από κοντά εκδοτικούς οίκους, ενώ είχαν την χαρά να βρούνε όλα τα βιβλία που έψαχναν σε ένα χώρο.

Ακολούθως έγινε στους Δυτικοθρακιώτες μαθητές, παρουσίαση του πανεπιστημίου Σαμπαχαττίν Ζαϊμ (İZÜ) . Στην παρουσίαση παρέστη και ο πρύτανης του İZÜ Δρ. Μεχμέτ Μπουλούτ, ενώ στα πλαίσια αυτά δόθηκαν απαντήσει σχετικά με τις εισαγωγικές εξετάσεις και τις σχολές του πανεπιστημίου. Το  İZÜ παρέθεσε γεύμα στην λέσχη του για τους μαθητές και μετά από τις αναμνηστικές φωτογραφίες, οι μαθητές αποχώρησαν.

Οι μαθητές έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από το πολιτιστικό αυτό ταξίδι, είπαν πως πρέπει αυτές οι πολιτιστικές δραστηριότητες να διαδοθούν, πως ήταν μια σημαντική ανάσα για τους ίδιους και ευχαρίστησαν τον σύλλογο Αποφοίτων και Μελών Λυκείων Ιμάμ Χατί Θράκης (BILIMDER).

http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6371-bihlimder%E2%80%99den-g%C3%BCzel-bir-k%C3%BClt%C3%BCr-faaliyeti.html
25/11/2016